News Flash:

VIDEO - VOCE ULUITOARE! Membrii juriului au ramas fara cuvinte cand au auzit-O CANTAND PE ACEASTA TANARA

22 Martie 2017
952 Vizualizari | 0 Comentarii
voce talent
„The Voice” este un concurs de talente special creat pentru cei inzestrati cu voci de exceptie. Aflat la cel de-al 10-lea sezon, care a inceput pe 29 februarie 2016, acesta se arata a fi poate cel mai ofertant de pana acum prin descoperirea unor talente muzicale impresionante.
De aceasta data protagonista este Alisan Porter, o tanara mamica din Worcester, Massachusetts, SUA, cunoscuta ca si actrita in filmul „Curly Sue”. Aceasta a venit la auditiile concursului increzatoare ca ii va uimi pe jurati cu talentul sau. Tanara intra pe scena emotionata, dar si plina de speranta ca ii va convinge pe membrii juriului sa se intoarca si sa o accepte astfel in competitie.
Piesa aleasa de tanara, „Blue Bayou” a fost cantata de-a lungul timpului de mai multi artisti, insa a devenit cu adevarat cunoscuta prin interpretarea Lindei Ronstad in anul 1977. In mod clar, alegerea tinerei de a canta aceasta piesa patrunzatoare cat si vocea sa cristalina i-a convins inca din primele secunde pe jurati sa isi intoarca scaunele. Vocea puternica si plina de inspiratie a tinerei concurente ii face atat pe jurati cat si pe spectatori sa se ridice in picioare pentru a o aplauda si felicita pentru alegerea facuta, scrie livebiz.ro.
Un moment amuzant este incercarea membrilor din juriu de a o determina pe Alisan sa ii aleaga ca si mentori, acestia se ridica, o imbratiseaza pe tanara, Christina Aguilera ii marturiseste chiar ca o venereaza pentru talentul sau. Povestea emotionanta a tinerei ii impresioneaza si mai mult pe jurati, marturisind ca a inceput sa cante de la varsta de 5 ani, insa aceasta pasiune a ramas in urma in detrimentul altor preocupari mai ales de cand a devenit mama, dedicandu-si viata si timpul copiilor sai.
Aflata in situatia de a-si alege mentorul, Alisan este indecisa, mai ales ca atat membrii familiei sale cat si publicul o indeamna sa aleaga pe altcineva. In final, tanara alege sa mearga in echipa Christinei sperand astfel ca aceasta sa ii indrume pasii spre castigarea marelui premiu. Este clar ca Alisan are mari sanse sa castige aceste sezon al concursului cu vocea sa divina!

Galerie Video


the voice curly sue
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006078 (s)