News Flash:

VIDEO - Trucuri pentru oameni gospodari: Asa cureti o tigaie arsa. De-acum, oalele tale vor fi ca noi

4 Iulie 2018
802 Vizualizari | 0 Comentarii
tigaie

 

Tigaile sunt printre cele mai greu de curatat vase si cosmarul gospodinelor. De cate ori ti-ai spus ca e mai simplu sa cumperi o tigaie noua decat sa o cureti pe cea veche? Sigur de foarte multe ori.
De acum nu vei mai avea dureri de cap. Cu aceasta solutie vei reusi sa salvezi tigaile care arata ca si cum ar fi trecut printr-un incendiu.

Iti prezentam mai jos un truc prin care faci tigaia sa luceasca din nou cu doar doua ingrediente. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu si de otetul alb.

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- O cescuta de apa
- O cescuta de otet alb
- 2 lingurite de bicarbonat de sodiu.



Iata cum procedezi:
Pentru inceput, toarna in tigaie apa, astfel incat fundul acestea sa fie acoperit in totalitate, cu un strat subtire de apa. Apoi adauga si otetul.
Pune tigaia pe foc mediu si asteapta sa dea in clocot, apoi opreste focul. Adauga in apa bicarbonatul de sodiu. Atentie, o sa faca spuma!
Lasa sa actioneze solutia cateva minute si sa se raceasca un pic tigaia. Apoi o poti spala in chiuveta cu partea abraziva a buretelui, asa cum faci in mod obisnuit. Vei observa cum murdaria se ia foarte usor cu buretele de bucatarie.
Daca nu a disparut toata arsura,atunci poti face o solutie dintr-o lingurita de bicarbonat de sodiu si una de apa. Aplici solutia pe pata, olasi sa actioneze cateva minute. In final, spala tigaia cu buretele abraziv.
Poti folosi acest truc si in cazul oalelor arse!
Un alt truc simplu pentru curatarea oalelor arse cu ajutorul detergentului, il vedeti in filmuletul de mai jos:

Galerie Video


tigaile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007169 (s)