News Flash:

Toate femeile cu posteriorul generos trebuie sa stie asta!

3 Iulie 2018
789 Vizualizari | 0 Comentarii
fund

Femeile cu posteriorul mare pot fi mandre! Cercetatorii canadieni au facut o descoperire incredibila despre femeie care au fundul mare, legata de viitorii lor copii.
Stiinta apreciaza grasimea corporala care se depune pe fundul si pe soldurile femeilor, semn ca nu e deloc rau sa fii o femeie cu forme mai rotunjioare, ba din contra! Oamenii de stiinta de la Universitatea din Pittsburg au descoperit ca grasimea care se depune pe fundul si pe soldurile femeii contine o cantitate mai mare de DHA, un hormon ce ajuta la dezvoltarea mai rapida a creierului bebelusului.

Acea grasime se transmite la copil cu ajutorul lactatiei, ceea ce inseamna ca mamele cu fundul ceva mai mare nasc copii mai inteligenti. Will Lassek (cel care a condus acest studiu revolutionar) a investigat modul in care aceasta grasime este absorbita de fat chiar si atunci cand se afla in interiorul burtii mamei.

Grasimea din zona posterioara este ideala pentru construirea creierului bebelusului”, spune Lassek, noteaza padresehijos.com.mx. „E nevoie de o mare cantitate de grasime din acea zona pentru a crea un intreg sistem nervos, insa acest lucru nu pare o problema deoarece zona posterioara favorizeaza dezvoltarea grasimilor ce contin acid docosahexaenoic (DHA), una din componentele esentiale ale creierului nostru”, completeaza cercetatorul.
Printre mamicile celebre care s-au remarcat datorita posteriorului marit se numara Kim Kardashian si Jennifer Lopez, printre altele. Sunt oare copiii acestor vedete mai inteligenti, avand in vedere ceea ce spune studiul canadienilor? Tu ce parere ai?

preluat de pe sanatatea


pittsburg bebelusului grasimea lassek
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006651 (s)