News Flash:

Vesti bune pentru soferi! Drumul care leaga Timisoara de Moravita va fi reabilitat

26 Noiembrie 2015
539 Vizualizari | 0 Comentarii
drum bombardat
Drumul care leaga Timisoara de Moravita si care duce spre tara vecina Serbia va intra in reparatii, anul viitor. Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara are deja mai multe planuri pentru acest drum, care este unul european.
Pentru ca suntem la finalul acestui an, DRDP a prevazut pentru perioada umediat urmatoare mai multe lucrari de cutarare a santurilor de la marginea soselei.
”Pentru sectorul de drum Timisoara-Moravita, DN 59 (E70), pentru anul 2015, DRDP Timisoara are prevazute, ca propuneri de lucrari de intretinere curenta, colmatari pe 15.000 de metri”, se arata in raspunsul primit de opiniatimisoarei.ro de la DRDP Timisoara.
Anul viitor, insa, vor fi executate lucrari ample intre localitatile Jebel si Voiteg. Este vorba, mai exact, de reasfaltarea drumului. Aceasta lucrare este absolut necesara avand in vedere ca soseaua este ”carpita” pe acest tronson.
”Pentru anul 2016, propunerile de lucrari de intretinere periodica sunt: executarea de civor asfaltic de la km 22+000- 36+000; slam bituminos de la km 36+500- 62+800”, se mai arata in raspunsul DRDP.
Un alt lucru important este ca tronsonul Timisoara- Moravita este cuprins in Masterplanul de transporturi avizat de Comisia Europeana, iar in acest document este prevazuta largirea la patru benzi a acestei sosele.
”Mentionam ca in Masterplanul final, avizat de Comisia Europeana, este stipulat ca, in cadrul proiectelor de drumuri Euro Trans se va realiza lagatura dintre A1 – Timisoara- Moravita, in lungime de 59 km, la profil de autostrada, cu un cost estimat de 29,5 milioane de euro, fara TVA, valor stabilite in anul 2014”, mai spun pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii DRDP Timisoara.
Drumul care leaga Timisoara de vama Moravita si mai apoi de Serbia are nevoie urgenta de reparatii deoarece inca de la iesirea din Timisoara au aparut deja mai multe gropi care sunt adevarate pericole pentru soferi. De asemenea, pe acest drum, cu exceptia portiunii din aporierea fostei gropi de gunoi a orasului si pana la intrarea in localitatea Sag, nu s-a mai intervenit cu o asfaltare proaspata de ani buni, fiind una dintre cele mai uzate sosele din judetul Timis.

vecina serbia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036859 (s)