News Flash:

Una dintre cele mai cunoscute companii aeriene solicita restrictionarea vanzărilor de alcool în aeroporturi. Propunerea, dupa incidentul de duminica, din timpul unui zbor intre Dublin si Ibiza

19 Iunie 2018
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
Ryanair

Compania aeriana Ryanair doreste limitarea vanzarilor de alcool in avioane la doua bauturi si restrictionarea vanzarii de alcool in aeroporturi, relateaza BBC.
Propunerea vine dupa un incident care a avut loc duminica, in timpul unui zbor intre Dublin si Ibiza. Aeronava a fost nevoita sa aterizeze de urgenta pe aeroportul Beauvais-Tillé din Paris, dupa ce trei pasageri au inceput sa deranjeze buna desfasurare a zborului in urma consumului excesiv de alcool. Dupa ce avionul a aterizat in Paris, cei trei au fost retinuti de politie.

Ryanair a motivat aceasta decizie prin intermediul unui comunicat: „Este responsabilitatea aeroporturilor sa introduca aceste masuri preventive pentru a impiedica consumul excesiv de alcool si problemele pe care le creeaza, nu sa permita pasagerilor sa bea excesiv inaintea zborurilor”. Compania aeriana a propus interzicerea vanzarii de alcool in aeroporturi inainte de ora 10.00.

Compania aeriana considera ca este inacceptabil ca aeroporturile sa scoata profit din vanzarile de bauturi alcoolice si sa lase companiile aeriene sa se descurce cu problemele create de pasageri.


Purtatorul de cuvant al aeroportului din Dublin a declarat pentru BBC ca desi comportamentul celor trei persoane a fost inacceptabil, masurile cerute de Ryanair sunt „draconice” si vor afecta in mod negativ un numar foarte mare de pasageri, din cauza unui incident izolat.

Ryanair a mentionat ca vanzarile de alcool din timpul zborurilor lor sunt foarte mici, intrucat sunt realizate pe distante scurte, iar personalul este instruit sa se descurce cu problemele legate de consumul de alcool al pasagerilor.

Compania aeriana este cea mai mare companie low-cost din Europa, cu un volum de 130 de milioane de pasageri anual si peste doua mii de zboruri zilnice intre 215 aeroporturi din Europa si Africa de Nord.


ryanair compania aeriana bauturi alcoolice pasageri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007684 (s)