News Flash:

Un tata bogat a vrut sa isi invete copilul ce inseamna sa fii SARAC! Ce s-a intamplat este incredibil!

20 Iunie 2018
980 Vizualizari | 0 Comentarii
sarac

Un om bogat si-a dus fiul intr-o excursie la tara, in scopul de a ii arata ce inseama sa fii sarac. Ei au petrecut cateva zile la ferma, cu o familie foarte saraca.

Odata ce excursia s-a terminat tatal l-a intrebat pe fiul sau daca i-a placut. “Da, fost grozav, tata,” fiul a raspuns. “Ai vazut cat de saraci sunt unii oameni?”, a intrebat tatal. “Oh, da, am vazut”, a spus copilul.
Cand a fost intrebat ce a invatat din excursie, copilul a raspuns:
“Am vazut ca noi avem un caine si ei au patru. Avem o piscina care ocupa jumatate din gradina noastra si ei au un parau care nu are sfarsit. Am pus felinare in gradina noastra, pentru a avea lumina, si ei au stelele, ca sursa de lumina, noaptea. Terasa noastra ajunge pana la strada din fata casei si ei au tot orizontul.

Avem o mica bucata de pamant pe care traim si ei au campuri mai mari decat poate privirea noastra sa cuprinda. Noi avem servitori care ne servesc, dar ei servesc pe altii.
Noi cumparam hrana noastra, dar ei o cresc pe a lor. Avem ziduri in jurul proprietatii noastre pentru a ne proteja, ei au prieteni pentru a ii proteja. ” Tatal baiatului a fost luat prin surprindere de acest raspuns! Apoi, fiul a adaugat: “Mi-ai aratat cat de saraci suntem.”

Noi, oamenii, de multe ori uitam ceea ce avem si ne concentram pe lucrurile pe care nu le avem.
Sunt recunoscator pentru ceea ce am, nu sunt gelos pentru ceea ce eu nu am, dar altii au. Am afla mai multe despre unde ma aflu si am inteles ce vreau pentru familia mea.
Atunci cand sunt pe deplin constient de modul in care decizia mea poate afecta alte persoane, stiu bine care sunt cele mai bune lucruri pentru familia mea, comunitatea mea, tara mea, si chiar si planeta noastra.
Nu ezita sa distribui si prietenilor tai acest articol daca ti-a placut.
 


excursia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007380 (s)