News Flash:

Un nou scandal in scoala! Elev lovit cu pumnul in curtea scolii

25 Mai 2018
922 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulantaa

Un adolescent in varsta de 17 ani, elev la un liceu din Slatina, a ajuns la spital vineri, dupa ce a fost lovit de un adversar in timpul unui meci de fotbal disputat in curtea unui camin al Facultatii de Drept Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela Gird, a declarat ca unii jucatori s-ar fi certat, iar baiatul in varsta de 17 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv Slatina, a fost lovit cu pumnul de portarul echipei adverse, in varsta de 18 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv Targu-Jiu.

Partida de fotbal se disputa in curtea unui camin al Facultatii de Drept din Craiova, cei de pe margine sunand la 112. Baiatul ar fi fost lovit cu pumnul, pe la spate, cazand inconstient.

El a fost luat de ambulanta si transportat la spital.
„A fost facut un apel prin 112 prin care a fost sesizat faptul ca o persoana a fost accidentata pe terenul de fotbal de la caminul 14 al Facultatii de Drept. Politistii au ajuns la fata locului si au stabilit faptul ca, in urma unui meci de fotbal organizat intre licee cu profil sportiv din Targu-Jiu si Slatina, o parte din jucatorii celor doua echipe ar fi avut o serie de discutii contradictorii. Un baiat in varsta de 17 ani de la liceul din Slatina ar fi fost lovit cu pumnul de portarul echipei adverse, in varsta de 18 ani. Acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Victima nu a depus inca plangere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007281 (s)