News Flash:

Ilie Nastase, al doilea dosar penal intr-o zi: Politistii sa foloseasca mai intai capul / Primul dosar, dupa ce fostul jucator de tenis a fost prins baut la volan. A fost dus incatusat la INML

25 Mai 2018
781 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie nastase

UPDATE. Ilie Nastase a ajuns, din nou, vineri, la Politie, dupa ce a fost luat de un echipaj, fiind oprit in trafic, la scurt timp dupa plecarea de la Spitalul Floreasca. Nastase conducea un scuter pentru care legea prevede obligativitatea permisului de conducere, acesta avandu-l suspendat.
Reprezentantii Brigazii Rutiere a Politiei au precizat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca Ilie Nastase a fost depistat in trafic, in apropierea Spitalului Floreasca, conducand un scuter pentru care legea prevede obligativitatea permisului de conducere, in conditiile in care fostul jucator de tenis are permisul suspendat avand in vedere ca vineri dimineata a fost prins baut la volan.

Prin urmare, lui Ilie Nastase ii va fi intocmit un nou dosar penal pentru conducerea unui autovehicul avand dreptul de conducere suspendat.

Fostul jucator de tenis i-a acuzat pe politistii care l-au ridicat prima oara ca au fost brutali, punandu-i catuse.
"Nu am vrut sa dau testul (n.r.: cu etilotest) si mi-au pus catusele, pentru ca nu au crezut ca am baut doua beri. Nici nu trebuia sa imi opreasca carnetul pentru acea alcoolemie. Au fost putini brutali cu mine, la 72 de ani. Erau sase in lateral si unul in spate. Am urme de la catuse, am si pe spate. M-au impins, cum puteam sa fug. Poate daca eram terorist? Ma ustura si ma doare. Cred ca ar trebui sa foloseasca capul inainte de picioare si forta", a declarat Ilie Nastase, vineri dimineata, la Antena 3.

STIREA INITIALA

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost testat, vineri dimineata, cu aparatul etilotest, dupa ce a fost oprit de politie la un control, aparatul indicand o valoare de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca Ilie Nastase a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicand o valoare de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii i-au retinut si permisul de conducere fostului jucator de tenis, pe o perioada de trei luni. In plus, acesta a fost amendat cu 1.000 de lei pentru injurii adresate agentilor.

Reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei au anuntat ca, in jurul orei 4.45, pe Soseaua Nordului, in zona ambasadei Chinei, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de un barbat de 72 de ani.

Potrivit sursei citate, era vorba de fostul jucator de tenis Ilie Nastase.

Intrucat se afla intr-o vizibila stare de ebrietate, acestuia i s-a cerut sa fie testat cu aparatul alcooltest, moment in care a devenit recalcitrant, a adresat injurii politistilor, motiv pentru care a fost incatusat si dus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Nastase a refuzat sa-i fie recoltate mostre biologice si a fost condus la sediul Brigazii Rutiere unde i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si pentru refuz de recoltare mostre biologice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006457 (s)