News Flash:

Un copil de 3 luni a murit intr-un accident de circulatie. Scaunul special nu i-a salvat viata

10 Iulie 2018
979 Vizualizari | 0 Comentarii
SMURD

Un copil de trei luni a murit intr-un accident de circulatie in Caransebes, grav ranit in masina condusa de mama lui. Bebelusul era prins cu centura in scaunul special dar chiar si asa, ranile i-au fost fatale.

Copilul de numai 3 luni a murit cateva ore mai tarziu de la accidentul produs in localitatea Bautar, sambata seara. Mama copilului, in varsta de 21 de ani, a pierdut controlul volanului in timp ce se deplasa in directia Otelu Rosu. Bolidul scapat de sub control s-a izbit mai intai de un gard pe partea dreapta, dupa care masina a intrat pe contrasens si a lovit un copac.

Desi copilul era prins in centura in scaunul special, el a fost ranit si transportat de urgenta la Spitalul Municipal de Urgenta din Caransebes, arata expressdebanat.ro. Din pacate, cateva ore mai tarziu, bebelusul a incetat din viata. Mama si inca o femeie, pasagera in masina, au scapat cu rani usoare.

Accidentul s-ar fi produs din cauza unei explozii la unul dintre cauciucuri. Politia Rutiera cerceteaza imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005136 (s)