News Flash:

Turcan: Legea salarizarii produce grave discriminari. Functionarii din primarii vor da statul in judecata

26 Iulie 2017
939 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit3
Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan acuza ca Legea salarizarii incepe sa produca "grave discriminari" intre aceleasi categorii de angajati in institutii, dand ca exemplu cazul din Bistrita, unde primarul si-a triplat salariul si a majorat veniturile angajatilor sai, si spune ca acest lucru va duce la actiuni in instanta ale functionarilor din primarii.
Turcan se refera la primarul PSD din Bistrita, Ovidiu Cretu, la viceprimari, la secretar, la arhitectul sef si la directorii executivi, care si-au triplat salariile "in mod ostenativ", folosindu-se de prevederile Legii salarizarii. "Restul angajatilor primesc firimituri. Toate aceste cresteri, multe arbitrare, se fac din banii care trebuiau investiti in proiecte de educatie, sanatate si infrastructura", afirma liberala.
Liderul PNL spune ca acestea sunt efectele noii legi, care produce "grave discriminari". "Nu cred ca vom avea mult de asteptat pana cand functionarii din primarii vor da statul in judecata pentru discriminare si abuz. Si toate sub mirajul ca PSD a facut ordine in sistemul public de salarizare. Cine raspunde? Autorii si complicii la dezmatul si dezastrul din banii publici sunt in vacanta, ne dau lectii sau se comporta grobian. Cu ce au gresit milioane de romani cinstiti din tara aceasta care asteapta responsabilitate si corectitudine?", scrie Turcan, pe Facebook. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006130 (s)