News Flash:

Alerta in Comarnic, dupa ce un urs a atacat o stana si a omorat sapte animale

25 Iulie 2017
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
urs brun
Un urs a atacat o stana, in Comarnic, marti dimineata, omorand sapte animale. Jandarmii au cautat ursul, insa nu l-au gasit si au informat populatia sa fie in alerta.
Reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova, au anuntat, marti dimineata, ca au fost sesizati de faptul ca un urs a atacat o stana din zona Podul Vartos din localitatea Comarnic.
"Jandarmii care au verificat cele sesizate au constatat faptul ca ursul omorase un berbec, un miel si cinci oi. Proprietarul stanei a specificat faptul ca mai sunt alte patru oi disparute", arata IJJ Prahova.
Acestia au cautat ursul, insa nu l-au gasit si au informat populatia sa fie in alerta.
"Jandarmii au luat masura instiintarii populatiei cu privire la prezenta ursului in zona, in vederea evitarii unor evenimente nedorite. Concomitent, s-a luat legatura cu gestionarul acestui fond de vanatoare, AVPS Campina si cu autoritatea locala in vederea luarii masurilor ce se impun", mai arata Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova.
Tot marti, a fost vazut un urs ce parea ranit in zona Valea Cerbului din Busteni. In urma cautarilor efectuate de catre echipele de jandarmi acesta nu a fost gasit, luandu-se masura instiintarii turistilor campati in aceasta zona.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006085 (s)