News Flash:

Trucul pe care toti tinerii trebuie sa-l stie: 7 moduri de a atinge placerea suprema in acelasi timp cu partenerul

15 Octombrie 2015
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie

Performanta de a ajunge la orgasm in acelasi timp cu partenerul nu este usor de atins, pentru unele cupluri ideea ramanand doar la nivel de legenda.

Insa exista mici ponturi care, odata puse in practica, pot aduce iubitii mai aproape de orgasmul la dublu.

Jessica O’Reilly, profesor doctor in sexologie si autor al cartii „Hot Sex Tips, Tricks, and Licks”, a a dezvaluit cateva moduri numai bune pentru a spori placerea in cuplu si a atinge climaxul in acelasi timp, scrie editia americana a revistei „Cosmopolitan”.

Primul pas important: preludiul

Din moment ce multe dintre femei se „incalzesc” mai incet decat barbatii, nu strica un preludiu usor prelungit pentru destinderea musculara si pierderea gandurilor in placere. Mai mult de atat, O’Reilly recomanda acel tip de preludiu cu accentul pus pe clitoris. Frecarea acestui mic punct sensibil de corpul partenerului este o metoda exceptionala pentru sporirea placerii, tocmai pentru ca astfel este stimulata circulatia sangelui la nivelul pubisului. Jucariile sexuale sunt bine-venite, daca ambii parteneri se simt in largul lor.

Acceleratia femeii, incetinirea barbatului

Pentru o sincronizare mai buna in atingerea climaxului, odata cu acceleratia femeii in ceea ce priveste placerea sexuala, barbatul trebuie sa-si incetineasca usor ritmul. Pentru a-l ajuta, femeie trebuie sa-si tempereze miscarile. Spre exemplu, barbatul poate fi innebunit de femeia care isi plimba mana ferma pe penisul sau, in clasica miscare du-te-vino. Insa miscarea nu trebui sustinuta mult timp, ci alternata cu o usoare umezire a penisului cu limba si cu buzele, pentru ca barbatul sa nu se apropie prea mult de climax. Practic, este nevoie de alternare si de control asupra placerii.

Fata-n fata

Pozitia misionarului este cea mai buna pentru a stabili contact vizual, caci ii pune pe cei doi parteneri fata in fata. In felul acesta, atat ea, cat si el pot vedea evolutia placerii chiar pe chipul partenerului, avand totodata un moment de intimitate maxima.

Hopa sus!

Odata crescuta placerea astfel, treptat, profesorul doctor in sexologie Jessica O’Reilly recomanda femeii sa se aseze deaspra barbatului, schimband pozitia. Ideal este ca el sa stea pe un scaun, cu spatele rezemat, astfel incat pieptul femeii sa se poata freca de al lui, fara a fi nevoie de aplecare. Totodata, aceasta pozitie face ca trunchiul sa fie aproximativ perpendicular cu pozitia picioarelor, motiv pentru care distanta dintre clitorisul ei si pubisul lui va fi mult mai mica si mai usor controlabila. Frecarea clitorisului este esentiala pentru un climax mai rapid.

Oprirea la timp

Daca femeia simte ca barbatul este aproape de orgasm, este indicat sa se opreasca din activitate, sa se aseze langa el si sa schimbe sursa placerii. Sarutatului sau felatia sunt variante bune pentru momentele in care el este foarte aproape de orgasm, iar ea inca mai are de parcurs cateva minute. Cand a trecut presiunea, evident fara a scapa erectia din mana, partenerii pot relua exercitiul.

Miscarea magica

In esenta, nu miscarea du-te-vino este cea care face placerea sa explodeze prin toti porii, ci leganatul apasat ai celor doua trunchiuri lipite unul de celalalt. Pelvisurile sunt lipite. Placerea femeii creste si mai mult, motiv pentru care peretii vaginului vor fi si mai bine irigati, proces simtit de ambii parteneri.

Din nou, clitorisul

Pe ultima suta de metri, cand el este foarte aproape si deja orice cale de intors este zadarnica, clitorisul isi reintra in rol. Stimularea lui de catre femeie, caci adesea ele stiu cel mai bine, ii va facilita orgasmul odata cu cel al barbatului. (sursa: lyla.ro)


orgasm cupluri ponturi fata-n fata hopa sus miscarea magica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006261 (s)