News Flash:

Tribunalul Bucuresti a decis reluarea anchetei pentru abuz in serviciu in cazul fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu

21 Octombrie 2016
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
videanu
Magistratii Tribunalul Bucuresti au dispus, joi, ca procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa reia ancheta sub acuzatia de abuz in serviciu adusa fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu, decizia fiind definitiva.
Magistratii Tribunalului Bucuresti au hotarat ca procurorii sa completeze urmarirea penala pentru care s-a dat solutie de clasare.
"Desfiinteaza solutia de clasare dispusa prin ordonanta nr. nr.586/P/2009 din 07.04.2016 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si dispune trimiterea cauzei procurorului in vederea completarii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractinii de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, prev. de art.297 Cp rap. la art.309 Cp cu aplic. art.5 alin.1 Cp fata de suspectul Videanu Adriean.(...) Definitiva", potrivit deciziei Tribunalului Bucuresti, data joi.
Judecatoria Sectorului 5 a admis, in 4 septembrie 2014, plangerea formulata de SC Ruxandra Trading SRL, in contradictoriu cu Adriean Videanu, si a desfiintat o ordonanta de clasare din 20 martie a Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, mentinuta in 6 mai, de un procuror ierarhic superior. Instanta a dispus trimiterea dosarului la Parchet, "in vederea completarii urmaririi penale sub aspectul savarsirii de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave fata de suspectul Videanu Adriean".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007649 (s)