News Flash:

ACCIDENT FEROVIAR in apropiere de Timisoara! O masina a fost spulberata de tren

21 Octombrie 2016
1646 Vizualizari | 0 Comentarii
masina lovita de trenb
Accident de circulatie, in noaptea de joi spre vineri, in comuna Giroc. Trei persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a fost lovita si tarata de tren aproximativ 200 de metri.
Accidentul, spun politistii, s-a produs in jurul orei 4.30 din vina conducatorului auto care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata de la iesire din Giroc. Autoturismul a fost lovit in plin de trenul care circula pe relatia Timisoara-Buzias si a fost tarat aproximativ 200 de metri pe linia de tren. Cele trei persoane din interior au ramas incarcerate si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a putea fi extrase si transportate la spital, scrie tion.ro.
La locul accidentului au fost trimise doua ambulante SMURD, o ambulanta SAJ, echipaje de politie, dar si o autospeciala de descarcerare si una pentru interventia la incendii.
„S-a constatat ca trenul IR9608 care circula pe ruta Timisoara – Buzias, fara calatori la bord, a lovit la trecerea la nivel cu calea ferata un autoturism Toyota Avensis si tarat 200m pe linia de tren. In autoturism se aflau trei persoane, dintre care doua au fost incarcerate si una blocata, acestea au fost extrase de catre echipajul de pe autospeciala de descarcerare grea si li s-a acordat primul ajutor medical la fata locului. Victimele au fost transportate de urgenta la spital, doua dintre ele fiind in stare grava”, transmit cei de la ISU Banat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005935 (s)