News Flash:

TRAGEDIE in sportul romanesc! Gheorghe Guset, fost campion la aruncarea greutatii, a incetat din viata

12 Iunie 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
guset 1
Multiplul recordman national si balcanic la aruncarea greutatii Gheorghe Guset, in varsta de 49 de ani, a incetat din viata in noaptea de duminica spre luni, dupa doua operatii pe cord realizate la finalul saptamanii trecute, a anuntat sotia acestuia, Lorena Boberschi, pe contul sau de socializare.
"Gherorghe Calin Guset a murit. Acum cateva minute a pierdut batalia cu viata. Se pare ca Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Iti multumesc pentru toti cei 21 de ani petrecuti impreuna,pentru tot ce am realizat impreuna in viata si in sport! Ti-am promis ca voi fi langa tine mereu si am fost pana in ultimul moment al vietii tale. Tu mi-ai promis inainte de operatie ca te intorci la mine. E prima data cand tu nu te tii de cuvant (..) Dumnezeu sa te odihneasca in pace iubirea vietii mele..", a scris sotia sportivului.
Supranumit "uriasul din Carpati", fostul aruncator de greutate din Zalau a ajuns, joi, in stare critica la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, unde a fost diagnosticat cu disectie de aorta, sportivul fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde a fost supus unei complexe interventii chirurgicale, aparent reusite.
"Dupa 12 ore, operatia a reusit! Guset momentan este bine. Traieste! Acum il inchid! Sigur ca urmeaza ore critice", preciza vineri Lorena Boberschi pe contul sau de Facebook.
Starea sportivului s-a inrautatit ulterior, fiind supus unei noi interventii chirurgicale.
"De ce mi-a fost frica nu am scapat. Guset a suferit a doua interventie aseara. Organele lui in acest moment nu functioneaza. Azi au incercat sa il trezeasca din coma si nu au putut", scria sambata Lorena Boberschi.
Guset a mai avut probleme de sanatate, el retragandu-se din activitatea competitionala in 2008, din cauza unei insuficiente renale. In acelasi an el a suferit o operatie reusita de transplant de rinichi.
Gheorghe Guset a fost campion national la aruncarea greutatii intre anii 1990-2007 si de 16 ori campion balcanic. Cea mai buna clasare pe plan mondial este un loc cinci obtinut la Campionatul Mondial de la Moscova, din 2006, el participand si la trei editii ale Jocurilor Olimpice. Dupa retragerea din activitatea competitionala, Guset a fost antrenor la CSM Zalau.
AGERPRES 

gheorghe guset
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004790 (s)