News Flash:

Topul celor mai prefacute si invidioase zodii

3 Septembrie 2017
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
zodiac
Invidia nu inseamna, neaparat, sa vrei ce nu poti avea, ci sa ii urasti un pic pe cei care au. Afla cat de invidioasa esti in functie de zodie
Astrele au o influenta majora asupra personalitatii, comportamentelor si trasaturilor de caracter ale nativilor. Aflati care sunt cele mai invidioase semne zodiacale:
Scorpion
Femeia nascuta in zodia Scorpion este invidioasa, prefacuta si dornica de razbunare. Doar ca nu vei sti cand e gata sa isi puna in practica planurile diabolice. E greu de inteles si nu poti intui niciodata daca starea pe care o afisaza este si cea reala, pentru ca stie sa disimuleze foarte bine.
Desi sunt foarte invidiosi, Scorpionii nu vor afisa niciodata acest lucru, transformandu-se in adevarati mielusei pentru a-si pastra imaginea nepatata. Vor arde, insa, mocnit pe dinauntru de ciuda.
Capricorn
Femeia Capricorn are o forta de detasare uriasa si putini sunt cei care pot accepta langa ei o astfel de persoana. Este dificila si uneori lipsita de sentimente, mai ales atunci cand isi urmareste propriile interese. Nu este mai deloc sociabila, astfel ca e greu de acceptat in anumite cercuri.
 Desi sunt foarte invidiosi, Capricornii nu vor afisa niciodata acest lucru, transformandu-se in adevarati mielusei pentru a-si pastra imaginea nepatata. Vor arde, insa, mocnit pe dinauntru de ciuda.
Pesti
Femeia Pesti este si ea extrem de dificila. Nu prea poti trai langa ea daca nu reusesti sa ii patrunzi in minte. Este duala. Cand e numai lapte si miere, rade si e prietenoasa, cand simti nevoia sa fugi de ea cat te tin picioarele. E prefacuta, se considera mereu o victima si va da vina pe tine pentru insuccesul sau. De obicei este o plangacioasa care cauta mereu un umar pe care sa isi verse lacrimile. E greu sa stii ce vrea pentru ca nu vorbeste mult si are pretentia sa intuiesti tu ce-si doreste.

invidia zodie scorpion capricorn pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005003 (s)