News Flash:

Timisoara s-a umplut de culoare! A inceput FESTIVALUL TIMFLORALIS

29 Aprilie 2017
1648 Vizualizari | 0 Comentarii
inceput decoratiuni timfloralis 29
Copaci cu cărţi din care trecătorii pot citi, sute de umbrele colorate şi aranjamente florale inedite pot fi admirate, de vineri seara, în centrul Timişoarei, la festivalul florilor Timfloralis, eveniment care a ajuns la a treia ediţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, în Piaţa Victoriei au fost montate, pe trotuare, mai multe cupole acoperite de flori, iar în Piaţa Operei, numeroase aranjamente din bujori şi trandafiri, din 35 de soiuri, în jurul cărora au fost instalate băncuţe pe care timişorenii se pot aşeza. De asemenea, şi Fântâna cu Peşti din Piaţa Victoriei a fost împodobită cu o coroană de flori de culoare mov.

Pentru a încuraja lectura chiar şi la umbra unui copac, o librărie din Timişoara a pregătit mai mulţi pomi cu cărţi, în loc de fructe, din care trecătorii pot citi.

Principalul punct de atracţie este, însă, strada Alba-Iulia, care este acoperită cu peste 700 de umbrele viu colorate, acesta devenind cel mai fotografiat punct din oraş, în aceste zile.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, vineri, la deschiderea oficială a festivalului Timfloralis, că municipiul şi-a recâştigat apelativul de oraş al florilor.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)