News Flash:

Spectacol de exceptie la deschiderea stagiunii Operei Nationale Romane Timisoara

20 Septembrie 2016
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
spectacol opera
Opera Nationala Romana Timisoara (ONRT) a deschis, duminica seara, stagiunea 2016-2017 cu opera ''Norma'' de Vincenzo Bellini, o productie proprie, avandu-i ca solisti pe artistii lirici timisoreni. 
''Am deschis stagiunea cu 'Norma', miercuri avem 'My Fair Lady', dupa care urmeaza cel mai important eveniment, Festivalul International Timisoara Muzicala (editia de toamna - n.r.) care debuteaza pe 9 octombrie cu 'Turandot' (G. Puccini). Noutatea stagiunii 2016-2017 va fi spectacolul cu 'Carmen' (G. Bizet), o premiera despre care inca nu va pot spune cum va arata. Maestrul Silviu Purcarete va face regia, iar Dragos Buhagiar se ocupa de scenografie. Suntem la inceput de productie. Va fi o 'Carmen' complet noua, va fi altceva'', a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul ONRT, Corneliu Murgu. 
In cadrul Festivalului International Timisoara Muzicala vor fi patru titluri remarcabile, ''Turandot'' (G. Puccini) in deschidere, ''Cavalleria Rsticana'' (P. Mascagni) si ''Paiate'' (R. Leoncavallo), ''Aida'' (G. Verdi) si ''Adriana Lecouvreur'' (F. Cilea). Vor mai fi seri de spectacol cu ''Frumoasa si Bestia'' si ''Voievodul Tiganilor'' (J. Strauss), care va inchide Festivalul. 
''In stagiune vom folosi artistii nostri si invitatii pe care ii avem de mult timp. In primul rand folosim din plin colectivul propriut', a precizat Corneliu Murgu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007002 (s)