News Flash:

SOC! Celebra actrita, condamnata la 26 de ani de inchisoare!

28 Noiembrie 2014
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
Veena Malik Khan
Veena Malik Khan (30 de ani), o actrita de la Bollywood si vedeta de televiziune, a fost condamnata de catre un tribunal pakistanez la 26 de ani de inchisoare pentru blasfemie, dupa ce a aparut intr-o scena vag bazata pe casatoria fiicei profetului Mahomed, scrie „The Guardian“.
In scena cu pricina, care a fost difuzata in luna mai in cadrul unui show de televiziune, Veena Malik recreeaza propria nunta cu omul de afaceri Asad Bashir Khan, in timp ce pe fundal se aude un cantec religios.
Emisiunea transmisa de televiziunea Geo TV in primetime (ora de maxima audienta – n.red.) a starnit critici dure, iar actrita, sotul ei, precum si gazda emisiunii, Shaista Lodhi, si patronul grupului media care detine postul, Mir Shakil-ur-Rahman, au fost acuzati de blasfemie, mai noteaza „The Guardian“. Cu exceptia prezentatoarei, toti au fost condamnati la 26 de ani de inchisoare, sunt obligati sa predea pasapoartele si sa plateasca o amenda de peste 100.000 de euro.
Pe 26 mai, Wal Jamaat, prim-vicepresedintele organizatiei religioase musulmane Jamaat Ahle Sunnat, a depus o plangere oficiala prin care sustine ca show-ul „a pangarit“ familia profetului Mohamed prin folosirea muzicii religioase intr-un mod dispretuitor. Reprezentantii televiziunii si gazda show-ului au cerut iertare in mod public, in timp ce sotii Khan au parasit tara imediat ce procesul a inceput.
Anuntand verdictul, judecatorul Raja Shahbaz a ordonat politiei sa faca arestarile in conformitate cu sectiunea 19 (10) din Legea Anti-terorism in cazul in care acuzatii nu se supun, si sa vanda proprietatile detinute de acestia. „Actele malitioase ale infractorilor au incins spiritele tuturor musulmanilor din aceasta tara si le-au ranit sentimentele, ceea ce nu se poate trece cu vederea si este nevoie sa eliminam orice astfel de tendinta“, a declarat judecatorul, citat de „The Guardian“.
Veena Malik, care in prezent se afla in Dubai, a declarat, pentru „Gulf News“, ca planuieste sa se intoarca in Pakistan in doua saptamani, pentru a contesta ordinul instantei: „26 de ani inseamna o viata intreaga, dar am incredere in instantele superioare din Pakistan. Cand verdictul final va veni, se va face dreptate pentru mine. Am incredere ca nimic rau nu se va intampla.“
Actualul ordin a fost dat in orasul Gilgit, al carui control este impartit intre Pakistan si regiunea Kashmir, si verdictele eliberate de instantele sale tind sa nu se aplice in restul Pakistanului, mai scrie „The Guardian“, scrie adevarul.ro.
Veena Malik si Asad Bashir Khan Khattak s-au casatorit in 2013, in cadrul unei ceremonii restranse ce a avut loc in Dubai, iar in septembrie 2014 a venit pe lume primul lor copil. In 2012, Malik a ocupat locul 26 in Top 100 cele mai frumoase femei, intocmit de FHM India, in care erau incluse si vedete de renume precum Angelina Jolie, Megan Fox, Paris Hilton si Kim Kardashian.

regiunea kashmir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009223 (s)