News Flash:

Sigur nu stiai asta! 5 SFATURI care te ajuta sa iti ridici sanii!

23 Iunie 2017
2264 Vizualizari | 0 Comentarii
sani mari Anna Semenovich patinaj artistic
Creme miraculoase, suplimente naturale sau alte remedii naturiste care sa ridice sanii nu exista. Ai sanii mari si ti-e teama ca ei s-ar putea “lasa” sau te confrunti deja cu aceasta problema? Inainte de toate trebuie sa stii ca lasarea sanilor este un fenomen firesc care apare si la femeile cu sanii mai mici, insa va fi mai vizibil in cazul sanilor mari, din cauza greutatii lor.
1. Nu uita de exercitiile pentru fermitatea sanilor: Chiar daca iti este lene si nu ai chef deloc de exercitii, trebuie sa te ambitionezi si sa le faci macar de 3-4 ori pe saptamana. Iata si cateva sugestii de exercitii:
Din pozitia ridicat, ia in fiecare mana cate o gantera de 2-3 kilograme (sau sticle cu apa). Apleaca-te in fata si ridica greutatile la nivelul umerilor, apoi coboara-le. Repeta miscarea de 15-20 de ori.
Asaza-te pe un scaun, cu palmele pe margine. Trage picioarele si posteriorul in fata, sprijinindu-te pe maini. Indoaie coatele si coboara posteriorul cat poti de jos, apoi ridica. Repeta miscarea de 15-20 de ori.
Uneste-ti palmele in fata pieptului si preseaza-le timp de 3-5 secunde. Repeta exercitiul de 8-10 ori.
2. Poarta intotdeauna bustiere speciale atunci cand faci sport: Este recomandat ca bustiera sa aiba cupele separate pentru a preveni frecarea sanilor in timpul antrenamentului.
3. Evita dietele de slabire drastice: Sanii sunt alcatuiti in mare parte din tesut adipos. Daca slabesti brusc ei vor parea “lasati”, iar daca te ingrasi brusc risti sa-ti apara vergeturi pe ei. Consuma zilnic multa apa plata si alimente bogate in vitamina E si C pentru a mentine elasticitatea pielii.
4. Alege corect sutienul: Cel mai potrivit sutien pentru sanii mari este cel cu cupa plina, cu intaritura sub sani pentru a-i sustine (banda care inconjoara trunchiul sa fie mai lata) si fara burete. Nu alege un sutien prea mic in ideea ca iti va ridica sanii, pentru ca nu este deloc estetic sa vezi un “val” de san care se formeaza peste sutien.
5. Termina fiecare dus sau baie cu un scurt jet de apa, aproape rece, asupra sanilor: Are efect tonic si stimuleaza circulatia sangelui. De asemenea, maseaza-ti cu regularitate sanii pentru ca pielea sa ramana elastica.

creme miraculoase sanii sanilor dietele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006083 (s)