News Flash:

Sfatul sexologului: Cum sa-ti trezesti libidoul

17 Octombrie 2015
1752 Vizualizari | 0 Comentarii
f5emeie sexy1

Sexologul
Sexologii sunt detectivi in domeniul problemelor sexuale. Lipsa poftei sexuale poate fi cauzata de disfunctii erectile, probleme de ejaculare prematura, probleme in atingerea orgasmului etc. Oamenii ezita de multe ori sa mearga la un sexolog deoarece se simt jenati sau nu-si iau problemele sexuale destul de in serios si spera ca vor disparea de la sine sau le vor rezolva ei insisi.

Terapeutii sexuali
Atunci cand un medic generalist sau un sexolog afla ca problemele libidoului sunt rezultatul unei tulburari psihice, ei te pot trimite la un terapeut specialist. Intr-un astfel de caz, expertul dedica o perioada de timp pentru a discuta despre relatia cuplului. Problemele sunt adesea rezultatul sovaielii unei persoane de a se angaja intr-o relatie sau se afla in imposibilitatea de a mentine o relatie pe termen lung. Terapeutii de multe ori pomenesc si despre relatiile de familie pentru a descoperi o trauma din copilarie.

Specialistul bioenergetician
Pentru ca libidoul are legatura atat cu aspectele fizice, cat si psihologice ale unei persoane, un bun specialist bioenergetician este o solutie buna pentru a lucru cu lipsa de dorinta sexuala. Chiar daca unii oameni sunt inca sceptici cu privire la aceasta tehnica de vindecare, ea poate fi foarte eficienta atunci cand este realizata de cineva care isi poate sustine cunostintele de medicina alternativa cu o experienta vasta si diferita.

Un bun expert bioenergetician va fi in masura sa iti spuna de la prima intalnire daca motivul pentru lipsa poftei sexuale este in tine sau rezultatul unor imprejurari. Daca este vorba de prima optiune, acesta va incerca sa preia toata pofta sexuala reprimata din corpul tau prin punerea mainilor pe corpul tau. El va incerca sa te elibereze. Nu ar trebui sa fii jenat din cauza comportamentului neobisnuit care poate sa te insoteasca odata cu aceasta tehnica de vindecare.
Medicul generalist
Irwin Goldstein, redactor principal al ziarului Jurnalul de Medicina Sexuala spune ca persoanele cu probleme de libidou ar trebuie sa mearga la un medic general prima data. Acesta va acorda atentie si altor simptomelor in afara de bataile de inima anormale si tensiunea arteriala. Mai mult decat orice altceva, acesta iti va verifica conditia fizica, relatia cu partenerul si obiceiurile pe care le ai. Cum te simti este foarte important in cazul in care vorbim de depresie. Un factor fizic pentru lipsa de libidou pot fi, de asemenea, durerile in timpul actului sexual, deoarece acestea te pot face sa eviti relatiile sexuale.
Sexgen.ro


sexologul specialistul bioenergetician medicul generalist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004692 (s)