News Flash:

Seful IPJ Bihor si subordonati din teritoriu, audiati de procurorii DNA

21 Septembrie 2016
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii DIICOT
Chestorul de politie Liviu Popa, seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bihor, a fost chemat la audieri marti, la sediul DNA, unde au mai sosit si seful Politiei Municipiului Beius, Remus Indrei, cel al Sectiei Politiei Rurale Beius, Dorin Vesa, seful de post de la Pietroasa, Gheorghe Bat si seful de post de la Carpinet, Raul Rotar. 
Daca pentru inspectorul sef al IPJ Bihor nu se cunosc deocamdata acuzatiile cu exactitate, subordonatii sai sunt suspecti intr-un dosar de coruptie. Ei ar fi protejat activitatea infractionala a mai multor oameni de afaceri din zonele in care isi desfasoara activitatea. 
Chestorul Liviu Popa a iesit din sediul DNA Oradea dupa aproximativ 20 de minute, fara a face nicio declaratie, cel mai probabil procurorii aducandu-i la cunostinta calitatea pe care o are in ancheta derulata, precum si eventualele invinuiri. 
Insotiti de avocati, nici ceilalti politisti citati de procurorii anticoruptie nu au facut declaratii. 
Prezenta politistilor la sediul Directiei Anticoruptie vine dupa ce, luni, procurorii au perchezitionat biroul inspectorului sef al IPJ Bihor, dar si locuinta acestuia. 
Potrivit unui comunicat transmis, luni, de DNA, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014. 
Au fost efectuate trei perchezitii domiciliare in trei locatii, situate in municipiul Oradea, din care doua la sediul unei institutii publice. 
Procurorii anticoruptie urmeaza sa decida daca se impune luarea unor masuri preventive fata de cei implicati. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006351 (s)