News Flash:

SCENE SOCANTE intr-un liceu din Timisoara! Un elev a fost agresat sexual cu o coada de matura de catre colegii de camera mai mari

20 Noiembrie 2015
3019 Vizualizari | 0 Comentarii
agresat
Scene socante, joi seara, intr-o camera din internatul Liceului cu Program Sportiv Banatul din Timisoara. Un copil de 13 ani a fost agresat sexual de doi colegi de camera mai mari, dupa ce le-ar fi raspuns acestora obraznic. Agresorii, de 17 si 18 ani, l-au violat pe baiat cu coada unei maturi.
Cei trei erau cu totii colegi de camera si elevi ai Liceului Sportiv din Timisoara. Joi seara micutul de 13 ani se intorcea de la dus, iar in momentul in care a ajuns in camera cei doi au inceput sa se ia de el. Pustiul, spun agresorii, le-ar fi raspuns obraznic, iar ei nu au putut tolera asta.
Au urmat scene socante in care cei doi baieti l-au bruscat pe copilul de 13 ani, l-au violat cu coada unei maturi si i-au bagat dopul unei sticle in anus. In camera respectiva locuiau in total sase baieti, elevi ai liceului, insa ceilalti trei, sustin reprezentantii politiei, nu erau acolo la momentul agresiunii.
Imediat dupa ce a scapat din mainile violatorilor, baiatul si-a sunat plangand parintii si le-a povestit tot ceea ce s-a intamplat. Tatal lui a sunat imediat la 112 si a alertat politia, scrie tion.ro.
„In cursul zilei joi, in jurul orei 22, un minor de 13 ani cazat in internatul unei scoli, in urma unei altercatii verbale cu doi colegi de camera, ar fi fost agresat sexual de catre acestia. Pe numele celor doi tineri de 17 si 18 ani a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de tentativa la infractiunea de viol. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore”, spune Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
Cei doi agresori urmeaza sa fie prezentati vineri magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Cei doi adolescenti sunt din judetul Timis. Cel de 18 ani este din Nitchidorf, iar celalalt din Bulgarus. Victima lor este din Orsova.
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au fost anuntati si ei de incident si au inceput o ancheta interna.
„Doi copii de 18 ani au violentat cu o matura un copil de clasa a VII-a. Am anuntat si ministerul. Cei doi copii sunt la politie, cei care au savarsit fapta, iar copilul mic este la spital in momentul de fata, parintii au fost anuntati. Totul s-a intamplat aseara. Copiii se jucau impreuna intr-o alta sala, cei mari l-au luat pe cel mic si l-au dus intr-o camera. Ministerul (n.r. – Educatiei) a fost anuntat, se va constitui o comisie de cercetare, cu privire la activitatea pedagogului de noapte. Copilul, care e din Orsova, a sunat la parinti, si parintii au anuntat politia, care a venit si i-a ridicat pe cei doi in timpul noptii”, spune inspectorul scolar general adjunct de Timis, Halasz Ferenc.

scene socante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004726 (s)