News Flash:

Scapati de petele de batranete de pe maini, gat si fata cu acest remediu simplu!

26 Noiembrie 2017
2326 Vizualizari | 0 Comentarii
pete maini

Femeile asiatice, chiar si cele mai in varsta, au o piele de invidiat. Chiar daca ele fac parte din rasa galbena, asta nu impiedica aparitia petelor de pe piele asociate cu inaintarea in varsta. Secretul lor sta in utilizarea unei retete naturale de curatare a petelor asociate imbatranirii. Aceasta reteta este una destul de simpla si usor de pregatit.

Ce faci daca ai pete albe pe unghii
Pentru a-ti prepara uimitoarea reteta vei avea nevoie de: 

100 de grame de orez 

200 de ml de apa 

 

Mod de preparare: Pune orezul in apa si lasa-l sa stea timp de 20 de minute. Dupa cele 20 de minute separa apa de orez. Orezul care ti-a ramas il poti folosi la pregatirea unor mancaruri. 

De ce apar petele pe maini si cum le putem acoperi 

Remediul pentru curatarea petelor este apa in care a stat orezul. Foloseste un tifon pentru a-ti aplica acest lichid direct pe zonele afectate. Fa acest lucru seara inainte de culcare, si te asigur ca in maxim 30 de zile de utilizare, pielea ta se va curata de petele asociate imbatranirii.

 

O metoda destul de cunoscuta de a scapa de petele de pe maini este sa iti freci pielea cu sucul unei lamai si sa-l lasi sa actioneze cateva minute. Retine ca nu trebuie sa iesi la soare pana ce sucul nu se usuca de tot.  Alte variante ar fi sa dai pe razatoare un morcov sau un castravete si sa aplici potiunea peste zona afectata. mai poti incerca frunze de patrunjel maruntite sau un amestec facut din parti egale de suc de ceapa si ulei de masline. Pe toata perioada tratamentului dar si dupa terminarea lui, foloseste o crema cu protectie UV.


femeile asiatice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005093 (s)