News Flash:

Salivezi in timp ce dormi? Atunci esti foarte norocos, iar aceasta este explicatia!

22 Decembrie 2017
955 Vizualizari | 0 Comentarii
somn pe burta

Ai spune adevărul sau ai minţi atunci când un prieten te-ar întreba dacă salivezi în timpul somnului? Răspunsul comun este nu, pentru că pentru anumite persoane se rușinează atunci când îşi imagineze acea situaţie.

Totuşi, salivarea nu este ceva ce trebuie să ne ruşineze, din contră, te poţi lăuda cu ea. Salivarea în timpul somnului este, de obicei, văzută ca în un obicei negativ şi face oamenii să nu se simtă confortabil.

Realitatea este nu doar că este ceva foarte comun, ci un indicator al faptului că te-ai odihnit foarte bine.

Somnul odihnitor şi adânc

Visele au mai multe faze alei unei durate mai mult sau mai puţin egală. Prima fază este cunoscută ca o mişcare rapidă a ochiului. În timpul acestei faze, corpul intră într-un somn adânc şi experimentăm un somn odihnitor.

În acest stadiu, mai multe neurotransmitere sunt inhibate pentru a evita mişcările musculare care ar putea să ne facă să fugim înaintea unui coşmar. Aşadar, faimoasa salivare apare atunci când dormi foarte adânc.

Oare salivezi în somn pentru că dormi ca un copil?

Doctorul Jorge Abel Salinas susţine că un adult este complet deconectat, iar funcţiile creierului sunt complet închise pentru a se odihni şi repară. Nu mai înghite şi salivează, apoi începe să elimine salivă şi aşa apare problema în cauză.

Atunci când te odihneşti bine, corpul tău se relaxează complet şi îţi face gura să se deschidă. Departe de a fi ceva negativ, acest proces presupune că visele tale apar printr-un proces natural.

Ce se întâmplă dacă nu salivam niciodată?

Se poate întâmpla din cauza unui obiceiuri ale viselor care ne afectează pe timpul nopţii şi nu ne odihnim destul de bine. Din această cauză, neoronii tăi nu se recuperează deloc.

Salivatul este un semn bun

Aşadar, dacă adormi şi salivezi, ajungi la calitatea somnului, ceva ce este foarte pozitiv pentru sănătatea ta. Nimeni nu ar trebui învinuit pentru asta, este un obicei natural. Trebuie să ne asigurăm de faptul că respirăm corespunzător şi că nu avem întreruperi în respiraţie.

Este important să avem grijă de igienă în timpul somnului, să ne programăm somnul în aşa măsură încât să dormim destul, iar obiectivul este să te odihneşti cât mai bine pentru că neuronii să se recupereze.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005253 (s)