News Flash:

Prepara acest amestec si pune borcanele in casa sau in curte! Efectele vor aparea aproape imediat! Este incredibil cat de simplu poate fi si nimeni nu stia

19 Decembrie 2017
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
borcane

In zilele fierbinti de vara, tantarii enervanti si alte insecte sunt o problema destul de frecventa. Pe piata puteti gasi diverse produse, cum ar fi spray-uri si prafuri, care sunt eficiente si vor pastra daunatorii la distanta. Cu toate acestea, aceste produse sunt pline de substante chimice care sunt daunatoare pentru dumneavoastra si sanatatea celor dragi.

Majoritatea produselor contin compusi chimici cunoscuti, care s-a dovedit ca pot provoca numeroase probleme de sanatate, cum ar fi reactii alergice, iritatii si chiar pot interfera cu sistemul nervos.
In loc sa utilizati produse chimice daunatoare periculoase, puteti incerca cateva metode naturale care sunt incredibil de eficiente si va vor ajuta sa scapati insectele enervante.

Exista numeroase studii stiintifice care au dovedit ca uleiul de eucalipt si lamaie este unul dintre cele mai eficiente ingrediente naturale pentru respingerea tantarilor. In plus, uleiul esential de citronela este eficient din cauza mirosului sau puternic.

Studii recente au aratat ca coaja de citrice, cum ar fi portocale, grapefruit, lamaie, mandarina si tei, contine substante care au capacitatea de a respinge tantarii si multe alte insecte. Fructele citrice au un miros specific si puternic, care este foarte eficient si va pastra daunatorii la distanta.

Pentru a respinge tantarii, veti avea nevoie de uleiuri esentiale si de un borcan. Mai jos va vom explica cum sa pregatiti un borcan cu o solutie respingatoare de tantari:

Ingrediente:
1 lamaie taiata
1 lime feliata
10 picaturi de ulei esential de eucalipt si lamaie
10 picaturi de ulei esential de citronela
4 crengi de rozmarin (optional)
2 borcane


Indicatii:
In fiecare dintre borcane se adauga aceeasi cantitate de felii de lamaie si lime si se adauga 2 crengi de rozmarin. Turnati apoi apa in borcane si adaugati uleiurile esentiale, dar asigurati-va ca nu le amestecati. Daca este necesar, adaugati mai multa apa.
Asezati borcanele in casa, sau in curte daci stati la casa.
Tot ce mai trebuie sa faceti este sa aprindeti o lumanare si sa o puneti in borcan.


sistemul nervos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006073 (s)