News Flash:

Romanca ranita in ATACUL de la Londra a fost operata pe creier

23 Martie 2017
989 Vizualizari | 0 Comentarii
atac londra
Una dintre cele doua persoane de cetatenie romana ranite se afla in continuare internata in stare grava, iar cealalta, care a fost ranita usor in urma incidentului, a fost externata, informeaza MAE. Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a declarat, pentru Realitatea TV, ca femeia ranita a suferit o interventie medicala pe creier si ca starea ei este, in continuare, critica.
Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a declarat joi, pentru Realitatea TV, ca romanca ranita in atentatul de la Londra a suferit o interventie chirurgicala complicata, iar starea acesteia continua sa fie critica. "Romanca ranita a suferit o interventie chirurgicala de inlaturare a unui cheag de sange, pe creier. Starea ei este critica", a precizat Dan Mihalache, adaugand ca aceasta a fost mutata la un alt spital din Londra unde poate efectua investigatii medicale mai amanuntite. "Starea critica tine in primul rand de functionarea plamanilor acesteia", a completat ambasadorul roman in Marea Britanie.
Conform acestuia, barbatul ranit este in afara oricarui pericol, avand o fractura la laba piciorului. "Doamna este intubata. Starea ei e in continuare critica, dar speram ca o va depasi. Domnul e intr-o stare buna, are o fractura la laba piciorului. Dar e intr-o stare de soc psihologic, din cauza situatiei", a precizat Mihalache, explicand ca Ambasada Romaniei tine permanent legatura cu medicii si cu autoritatile.
Dan Mihalache a mai spus ca in masura in care familiile celor doi raniti vor dori sa vina la Londra, Ambasada le va oferi sprijinul necesar.
Legat de situatia din Londra, acesta a afirmat ca masurile de securitate sunt intarite considerabil in locurile publice si ca investigatiile sunt in curs de desfasurare.
Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord mentine permanent legatura atat cu familia persoanei aflate in stare grava, cat si cu cetateanul roman care a fost externat, a afirmat anterior MAE, intr-un comunicat de presa.
Misiunea diplomatica continua monitorizarea cazului, mentinand legatura cu unitatea medicala, familia persoanei ranite, precum si cu autoritatile locale, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)