News Flash:

Reteta care-ti lasa gura apa: Bilute cu branza de vaci si bucatele de fructe

3 Ianuarie 2017
245 Vizualizari | 0 Comentarii
bulgarasi
Ingrediente:

500 gr branza de vaci
2-3 linguri faina
2 oua mai mari
5 linguri zahar
6-7 linguri gris
260 gr piersici conservate
1 punguta fulgi de cocos
zahar vanilinat

Mod de preparare:

1. Amesteca 5 linguri de zahar cu ouale.
2. Separat amesteca faina cu branza si cu grisul. Omogenizeaza.
3. Taie piersicile in cubulete si lasa-le la scurs.
4. Pune compozitia cu ou si zahar peste cea cu branza. Amesteca bine.
5. Ia cate o lingura din compozitia cu branza si modeleaza intre palme. Pune in mijlocul fiecarei mingiute cate o bucatica de piersica.
5. Pune biluetele in apa clocotinda. Lasa-le sa fiarba 5 minute. Cand sunt gata, se ridica la nivelul apei.
6. Da bilutele prin fulgi de cocos.
7. Serveste cu zahar vanilinat.

gris cocos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1084 (s) | 35 queries | Mysql time :0.026406 (s)