500 gr branza de vaci 2-3 linguri faina 2 oua mai mari 5 linguri zahar 6-7 linguri gris 260 gr piersici conservate 1 punguta fulgi de cocos zahar vanilinat
Mod de preparare:
1. Amesteca 5 linguri de zahar cu ouale. 2. Separat amesteca faina cu branza si cu grisul. Omogenizeaza. 3. Taie piersicile in cubulete si lasa-le la scurs. 4. Pune compozitia cu ou si zahar peste cea cu branza. Amesteca bine. 5. Ia cate o lingura din compozitia cu branza si modeleaza intre palme. Pune in mijlocul fiecarei mingiute cate o bucatica de piersica. 5. Pune biluetele in apa clocotinda. Lasa-le sa fiarba 5 minute. Cand sunt gata, se ridica la nivelul apei. 6. Da bilutele prin fulgi de cocos. 7. Serveste cu zahar vanilinat.
Comentarii (0)