News Flash:

Reteta care ITI LASA GURA APA: Spanac cu branza, la cuptor

17 Martie 2017
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
spanac cu branza
Pentru ca tot este momentul spanacului, sa profitam din plin de toate atuurile acestei legume atat de complexe. Fie ca alegi sa pregatesti aceasta farfurie pentru pranz ori pentru cina, gustul spanacului in combinatie cu branza te va cuceri.
Ingrediente:
500 g spanac proaspat, curatat
120 g unt

1 legatura de ceapa verde tocata
2 catei de usturoi
250 g branza chedar
1 varf de cutit de nucsoara
sare, piper
Preparare:
Timp de preparare: Timp de gatit:
Pentru inceput, toaca spanacul. Apoi topeste untul, iar cand incepe sa faca bule adauga ceapa tocata si usturoiul maruntit, scrie gustate.ro. Soteaza cateva minute, 2-3. Adauga spanacul, sarea si piperul. Acopera, da focul mic si mai lasa la abur 4 minute. Pune jumatate din cantitatea de branza intr-un vas de yena, adauga spanacul, nucsoara, apoi presara si restul de branza. Coace la 180 de grade, in jur de 20 de minute.

usturoi chedar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005585 (s)