News Flash:

Primele curse aeriene internationale regulate din Oradea catre Barcelona si Milano, din 2017

22 Septembrie 2016
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport oradea2
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a anuntat oficial marti deschiderea primelor curse aeriene internationale regulate ce vor fi efectuate de pe Aeroportul International Oradea de o companie low-cost. 
Primele curse vor fi operationale din martie 2017 pe ruta Oradea - Barcelona si Oradea - Milano, in urma negocierilor cu compania aeriana finalizate in urma cu circa doua saptamani. Anuntul oficial a fost facut odata cu inceperea perioadei de vanzare a biletelor. 
Pasztor Sandor a declarat, intr-o conferinta de presa, ca unul din obiectivele majore formulate de UDMR in campania pentru alegerile locale a vizat dezvoltarea aeroportului international. In acest context, a precizat el, s-a reusit infiintarea si a unei noi curse interne spre Constanta, urmata de cele doua curse externe anuntate marti. Pana in vara anului viitor se preconizeaza lansarea de noi zboruri internationale si catre alte destinatii. 
Pe langa faptul ca Oradea a devenit un punct important pe harta celui mai mare operator de transport aerian din Europa, presedintele Consiliul Judetean Bihor considera importanta si promovarea municipiului, iar in acest sens s-a discutat deja despre inscriptionarea uneia dintre aeronavele companiei cu numele Oradea. 
Reprezentantul companiei a declarat in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca ''prima cursa va fi pe 26 martie 2017, pe ruta Oradea - Barcelona, iar cea de-a doua, Oradea - Milano, va incepe din 29 martie, ambele cu aceeasi frecventa, de doua ori pe saptamana''. 
Oficialul a mai afirmat ca aeroportul din Oradea este al patrulea din Romania de pe care compania va opera curse aeriene, iar cele doua zboruri vor crea la Oradea peste 45 de noi locuri de munca in servicii adiacente. 
Datorita celor doua curse internationale anuntate, compania mizeaza pe 60.000 de pasageri in primul an de pe aeroportul din Oradea. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006791 (s)