News Flash:

Povestea reala a unui om care s-a vindecat de cancer cu bicarbonat de sodiu!

28 Iunie 2017
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer bic
In jur de 8 milioane de oameni mor de cancer in fiecare an. Se preconizeaza ca aceasta cifra va ajunge  la 12 milioane de decese pe plan global pana in anul 2030.
Un barbat, Vernon Johnson a fost diagnosticat cu cancer de prostata in stadiu 4, nici macar sedintele de chimioterapie nu ii garantau vindecarea, nimeni nu ii mai garanta vreo sansa la viata indiferent de ce medicamente i se puteau administra. Vernon a hotarat sa urmeze sfatului fiului sau de a-si ridica nivelul Ph-ului organismului. Acesta a fost momentul in care Vernon a descoperit bicarbonatul de sodiu si siropul de artar, scrie sanatatea.ro.
Bicarbonatul de sodiu este un element de uz casnic care ajuta la ameliorarea arsurilor stomacale. Vernon a amestecat bicarbonatul de sodiu cu ulei de artar si a inceput sa il consume zilnic. Acesta a ridicat nivelul Ph-ului prin neutralizarea continutului de acid si a omorat celulele canceroase. De asemenea tratamentul sau a inclus si un regim alimentar alcatuit din fructe, legume,suplimente de minerale, vitamine si foarte mult soare.
Vernon traieste si in ziua de azi, continuand sa-si povesteasca miraculoasa sa vindecare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)