News Flash:

Ponta s-a pozat la masa cu Platini, la Supercupa Europei

12 August 2015
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta cu platini
Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a multumit Presedintelui UEFA, Michel Platini, pentru sprijinul acordat Romaniei in organizarea partidelor din Campionatul European de Fotbal - 2020, intr-o postare pe Facebook, el precizand totodata ca aceasta este o oportunitate de promovare a Bucurestiului.
"La Tbilisi am avut ocazia sa-i multumesc Presedintelui UEFA Michel Platini pentru sprijinul acordat Romaniei in organizarea partidelor din Campionatul European 2020! Va fi o mare oportunitate de promovare pentru Bucuresti", a scris premierul, miercuri, pe pagina sa de Facebook, postand si o poza alaturi de oficialul UEFA si premierul georgian Irakli Garibashvili.
Totodata, el a subliniat faptul ca aceasta postare este un "Update (serios)" la una anterioara in care, comentand ironic o informatie aparuta in mass-media potrivit careia fotbalistul Barcelonei Lionel Messi l-ar fi ignorat, a spus in gluma ca din aceasta cauza se teme ca Alina Gorghiu sa nu ii ceara demisia.
Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa meciul de la Tbilisi a venit, miercuri, prim-ministrul scriind pe pagina sa de Facebook ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-ar fi ignorat, facand chiar si o gluma pe acesta teama si afirmand ca Alina Gorghiu ii va cere demisia.
Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca vedeta Messi, autor a doua goluri in meciul de marti de la Tbilisi dintre Barcelona si Sevilla, nu l-a bagat in seama la primirea trofeului.
"Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara Dna Gorghiu demisia!!!", a scris Victor Ponta.
Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o degustare de vinuri.
Potrivit unor fotografii postate de premierul Georgiei Irakli Garibashvili, pe pagina sa oficiala de Facebook, Victor Ponta impreuna cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin au participat la dineul oficial, dar si la o degustare de vinuri, primul ministru facand o poza la o sticla de vin, dupa ce a baut.
Seful Executivului a vazut meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla din tribuna oficiala alaturi de omologul sau georgian, dar si de alti zeci de oficiali din intreaga lume.
Deplasarea a avut loc la doar o zi de la intoarcerea premierului din concediul de odihna, iar informatiile apar doar pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili , in timp ce Guvernul nu a dat niciun fel de detalii referitoare la programul lui Ponta. Mediafax.ro

lionel messi victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005792 (s)