News Flash:

Tariceanu: "Salariile bugetarilor trebuie sa creasca, dar masura nu se poate aplica fara Codul Fiscal"

11 August 2015
805 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit
Salariilor bugetarilor pot si trebuie sa creasca, in acelasi timp cu salariile din mediul privat, insa noua lege a salarizarii nu poate fi pusa in aplicare fara noul Cod fiscal, spune presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.
"Salariile bugetarilor pot si trebuie sa creasca, odata cu salariile romanilor care lucreaza in mediul privat. Sunt primul care sustine necesitatea unei noi legi a salarizarii care sa puna pe baze solide si predictibile cresterile salariale. Dar aceasta lege a salarizarii nu poate sa fie pusa in aplicare fara Noul Cod Fiscal. Cresterea consistenta si pe termen lung a salariilor nu se poate face intr-o logica a austeritatii, pentru ca se blocheaza motorul care asigura sustenabilitatea acestei cresteri. Fara acest nou Cod Fiscal care asigura o crestere economica consistenta si pe termen lung, motorul economiei nu va functiona la parametri care sa asigure cresteri semnificative", a scris, marti, Tariceanu pe Facebook.
Presedintele Senatului explica de ce crede acest lucru, folosind ca punct de plecare strategia folosita in perioada in care era premier, 2004-2008, cand a "investit in motorul economiei" inainte de a creste salariile. "In perioada guvernarii pe care am condus-o - 2004-2008, cresterea salariilor a fost rezultatul firesc al cresterii economice si, vreau sa subliniez, a fost in pas cu cresterea economica", spune Tariceanu. Mediafax.ro

salariilor bugetarilor cod fiscal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 33 queries | Mysql time :0.015819 (s)