News Flash:

Pompierii militari din Bihor, implicati in campania "Let's Do It, Romania!"

28 Septembrie 2016
1494 Vizualizari | 0 Comentarii
pompier calarasi
Un numar de 130 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) 'Crisana' al judetului Bihor au luat parte la campania nationala de responsabilizare a populatiei cu privire la importanta protejarii mediului inconjurator, "Let's Do It, Romania!". 
Potrivit comunicatului ISU "Crisana", cei implicati in actiuni de igienizare au fost pompierii de la Detasamentul 2 Oradea, colegii lor de la Marghita, cei de la Salonta, Beius, Stei si Sacueni. 
Ei au actionat pentru curatarea mai multor zone din judetul Bihor: pe malurile Crisului Repede in municipiul Oradea, Valea Nimaiesti, Crisul Negru (pe raza municipiului Beius), Padurea Delani, malul Crisului Negru si zona de agrement de pe raza localitatii Ant, precum si paraul Eger, un lac si spatii verzi din orasul Sacueni, dar si un lac din zona orasului Stei. 
"In urma actiunilor de igienizare a locurilor mentionate, cei 130 de pompieri militari bihoreni implicati in campanie, coordonati de seful Serviciului logistic al inspectoratului, colonel Bortos Nicolae, au adunat peste 270 de saci de deseuri', a precizat, in comunicat, cpt.Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al ISU 'Crisana'. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005147 (s)