News Flash:

Postasii din toata tara au iesit in strada

27 Septembrie 2016
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
postasi greva
Salariatii din Oficiul Postal de Distribuire Centralizata (OPDCIasi, Oficiul Zonal Postal (OZP) si CRT, din strada Aurel Vlaicu nr. 78, voropri programul de lucru in ziua de marti, 27 septembrie 2016, incepand cu ora 8:45. 

Actiunea face parte dintr-un val de proteste pornit la nivel national. Revendicarile membrilor de sindicat, "nerezolvate dupa sapte luni de negocieri, amanari si promisiuni neonorate", sunt: majorarea cu 200 lei, in suma fixa, a salariilor, imbunatatirea conditiilor de munca, obligarea conducerii CNPR, de catre actionarul majoritar — Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala — de a creste veniturile companiei. In plus, Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania sustine revendicarile legitime ale Sindicatului National al Lucratorilor din Penitenciare, sindicat membru al Federatiei Sindicale Publisind, si va participa la actiunile lor de protest in toate judetele unde acestea vor fi organizate.
"In perioada urmatoare, Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania va sustine, se va solidariza si isi va sincroniza actiunile de protest cu toate organizatiile sindicale, nationale sau judetene, care vor avea ca revendicari cresterea nivelului de trai, imbunatatirea conditiilor de munca si siguranta locurilor de munca ale salariatilor din Romania", afirma liderul SLPR, Matei Bratianu.

opdc iasi ozp crt proteste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006435 (s)