News Flash:

Pepe a renuntat la verigheta, iar acum s-a aflat totul! E OFICIAL! Artistul a facut anuntul: „AM…”

6 Septembrie 2017
2038 Vizualizari | 0 Comentarii
pepe

Pepe are o casnicie fericita alaturi de Raluca, tanara care i-a daruit doua fetite, pe Maria si pe Rosa. Artistul se considera un barbat implinit, pe langa familia frumoasa pe care o are, se bucura si de o cariera de succes.


Pepe a cantat in urma cu cateva luni intr-un club din Austria si, la niciun spectacol din cele doua, nu a purtat verigheta. In aceeasi perioada, artistul a avut o multime de concerte si in Romania, in cluburi, pub-uri sau berarii, insa n-a urcat pe scena fara bijuteria de pe inelar. Pepe are, se pare, o strategie noua de a-si atrage admiratoarele de partea lui. Cel putin pe cele aflate la mare departare de… casa. Insa sa nu intelegeti gresit. Pepe o iubeste la nebunie pe Raluca si se simte bine alaturi de ea.

 

Pepe si sotia lui, Raluca Pastrama, formeaza impreuna cu cele doua fetite ale lor o familie foarte frumoasa. Desi se mai confrunta cu diverse probleme, cei doi se inteleg de minune si le dedica foarte mult timp micutelor. Recent, artistul nu a rezistat si a facut in direct o serie de marturisiri despre sotia sa: „Am cunoscut-o exact asa cum este acum: vesela, tanara, frumoasa, plina de viata… Ma bucur din suflet ca nu s-a schimbat si sunt foarte fericit cu alegerea partenerei. Ea este femeia care mi-a dat liniste”, a declarat Pepe.


pepe casnicie raluca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007151 (s)