News Flash:

Parcul Copiilor, INCHIS in fiecare zi de luni. Cei care intra in parc risca AMENZI

21 August 2014
599 Vizualizari | 0 Comentarii
Politia Locala atrage atentia timisorenilor ca Parcul Copiilor este inchis in fiecare zi de luni, pentru efectuarea lucrarilor de mentenanta. Daca incalcati orarul afisat la intrarea in parc, riscati sa primiti o amenda care poate ajunge si la 1000 de lei.
Politistii locali au decis sa faca acest apel dupa ce mai multi timisoreni au fost prinsi in zilele de luni in Parcul Copiilor, desi, conform orarului, acesta era inchis. Deocamdata, potrivit reprezentantilor Politiei Locale Timisoara, cei prinsi in parc in afara orarului au fost doar avertizati, dar amenzile pot ajunge si la 1000 de lei, scrie Tion.ro.
“Nu de putine ori politistii locali care isi desfasoara serviciul in perimetrul parcului au constatat ca cetatenii nu respecta aceasta restrictie si prin alte locuri patrund cu copii in spatiul locului de joaca. In coformitate cu prevederile art. 3 din HCL 371/2007 modificata si completata constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenzi cuprinse de la 500-1000 lei nerespectarea programului de functionare afisat la intrarea in spatiul de joaca”, au anuntat reprezentantii Politiei Locale Timisoara.
Parcul Copiilor este inchis in zilele de luni pentru efectuarea lucrarilor de intretinere.

politia locala parcul copiilor parcul copiilo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040563 (s)