News Flash:

O mama a refuzat sa-si abandoneze copilul. Ce a primit in schimb?

11 Iunie 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Mama devotata care nu a renunat la fiul ei
In 1988, Zou Hongyan, o tanara din China centrala, nastea primul ei copil. Din cauza unor complicatii la nastere, copilul avea sa sufere de paralizie cerebrala. Problema in cauza este o afectiune foarte complexa ce se poate manifesta prin dizabilitati de orice fel. Incapacitatea coordonarii miscarilor, probleme ale simturilor si chiar stari mintale de retard.


O poveste ce a uimit lume

Doctorii si chiar si sotul au incercat s-o convinga sa renunte la copil pentru greutatile ce ar fi urmat. Mama nu a ascultat si a facut din grija pentru bebelusul neajutorat, o misiune de viata. A divortat de tatal copilului, si a muncit mai mult pentru a-i asigura necesitatile si medicatia. A avut chiar si 3 slujbe pe zi.


„Nu am vrut sa se simta inferior din cauza conditiei lui fizice. Pentru ca avea abilitati reduse in mai multe parti ale corpului, am fost de-a dreptul stricta cu el uneori. Trebuia sa munceasca pentru a recupera”, a declarat mama devotata.


Cand esti in impas, este foarte greu sa crezi in rezultate care nu sunt vizibile de la o zi la alta. Cu atat mai greu sa muncesti cu un copil neajutorat. Zou nu a incetat sa creada si a primit cea mai frumoasa recompensa. Fiul ei cu dizabilitati fizice si psihice are o viata buna.


Recompensa

29 de ani mai tarziu, acelasi baiat pe nume Ding Ding este absolventul Universitatii din Peking. El a terminat facultatea de Stiinta si Ingineria mediului. In prezent, studiaza si dreptul in cadrul Universitatii Harvard. Putem doar sa ne inchipuim recunostinta pentru mama lui si mandria acesteia.

Galerie Foto


uimit lume divortat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006305 (s)