News Flash:

O fetita de sase ani a fost gasita inconstienta intr-un canal de drenaj din Hateg. Micuta a fost adusa cu elicopterul SMURD la Timisoara

30 Martie 2016
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
elicopterul smurd2
O fetita de sase ani a fost gasita intr-un canal de drenaj in zona orasului hunedorean Hateg, ea fiind gasita de un trecator, care a scos-o din canal, pana la sosirea echipajului de prim-ajutor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Fetita este inconstienta, dar are respiratie si puls. A fost preluata de echipajul de la Serviciul de Ambulanta Hateg si a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Hateg. In acest moment, este intubata si ventilata mecanic si va fi transportata cu elicopterul SMURD la Timisoara”, a declarat Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.
Potrivit sursei citate, starea fetitei este neschimbata, iar inainte de a fi trimisa cu elicopterul la Timisoara, medicii vor face o reevaluare a starii acesteia.
Autoritatile vor efectua cercetari cu privire la circumstantele in care ajuns fetita in canal si cine se face raspunzator pentru acest lucru.

ambulanta hateg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007888 (s)