News Flash:

O aventura de o noapte cu o asistenta s-a transformat intr-un cosmar: "Sunt devastat". Ce a aflat barbatul dupa doi ani

11 Noiembrie 2016
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie
Pe Liam Griffiths, in varsta de 31 de ani, l-a legat, o buna perioada de timp, de asistenta alaturi de care a trait o aventura un copil al carui tata a crezut ca este. Dar totul s-a dovedit a fi o farsa pusa la cale de femeie, scrie Daily Mail.
Nu mult i-a trebuit lui Charmaine Wilson, in varsta 25 de ani, sa realizeze intreg scenariul. Dupa o noapte petrecuta cu Liam Griffiths, femeia a decis ca ii va spune ca este insarcinata si ca asteapta un copil cu el. La scurt timp, Charmaine Wilson, folosindu-se de relatiile avute in spitalul in care lucra, a falsificat un certificat de nastere si a schimbat datele unui test ADN, toate acestea pentru a-l convinge pe barbat ca el este tatal.
La mai bine de un an si jumatate de la aventura, timp in care cei doi pare sa nu isi mai fi vorbit, femeia a aparut cu un copil. Fara sa se astepte, insa, minciuna sa a luat amploare.
Prins in joc, barbatul si-a insusit rolul de parinte si era pe cale sa construiasca o casa pentru presupusa lui familie.
De fapt, copilul, in varsta de doi ani, era al unor prieteni ai asistentei, iar parintii habar nu aveau de ceea ce fusese pus la cale.
“Singurul cuvant pe care il pot folosi pentru a o descrie pe Charmaine si gestul sau este nebunie si nu m-as fi asteptat sa ma dezamageasca in acest hal”, a marturisit Liam Griffiths pentru publicatia Daily Mirror.
Scenariul i-a adus femeii patru luni in spatele gratiilor in baza celor doua fraude comise: minciuna in fata lui Liam, dar si cea in fata parintilor adevarati ai copilului folosit.
Adevarul a iesit insa la suprafata atunci cand un prieten comun al celor implicati in aceasta poveste a vazut o fotografie postata de Liam pe Facebook, in care barbatul aparea in compania presupusului copil. In acel moment si parintii adevarati ai copilului au fost contactati si Charmaine a fost nevoita sa spuna adevarul.
“Sunt devastat si in acelasi timp ranit sa fi pierdut un copil pe care l-am crezut al meu”, a povestit Liam.
Uitandu-se in urma, Liam recunoaste ca nu este pentru prima data cand Charmaine face astfel de lucruri. In perioada in care s-au cunoscut, barbatul a fost asaltat de mesaje pe site-urile de socializare din partea acesteia si primea sute de mesaje si telefoane zilnic. 

liam griffiths asistenta charmaine wilson relatiile adn barbat tatal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007143 (s)