News Flash:

O angajata a unei agentii de turism a pacalit zeci de persoane cu vacante fictive in Grecia, Bulgaria si Dubai

5 Iulie 2018
872 Vizualizari | 0 Comentarii

Zeci de persoane au fost inselate de o angajata a unei agentii de turism din Drobeta-Turnu Severin. Este vorba de Agentia de Voiaj Euphoric Travel. Femeia a incasat astfel, ilegal, intre 15.000 – 20.000 de euro, dupa ce a eliberat mai multe chitante, facturi si contracte false pentru achizitia de pachete turistice. Cazul este acum in cercetarea politistilor din Severin. Administatorul firmei este cel care a depus plangere la politie si isi cere scuze clientilor agentiei pentru problemele cauzate.

O angajata a unei agentii de turism din Drobeta Turnu Severin a vandut pachete turistice, fictive, prin intermediul unor chitante, facturi si contracte false. Au fost pacalite, astfel, zeci de persoane. Turistii pagubiti urmau sa-si petreaca vacanta de vara in Grecia, Bulgaria, Dubai.

“Au fost mai multe grupuri care au venit. Am cunostinta de peste 40 de persoane pagubite. Numarul lor s-ar putea sa fie mai mare. (Prejudiciul) e greu de estimat. Undeva peste 15 – 20 de mii de euro”, a declarat Daniel Guta, administratorul agentiei de turism, la Digi24.

Angajata care a inselat clientii a fost reclamata la politiei de catre conducerea agentiei, care face un apel public la toti clientii care au dubii cu privire la pachetele turistice achizitionate sa se prezinte la sediul agentiei pentru a verifica daca biletele de autocar, de avion sau pachetele turistice sunt inregistrate si rezervate in mod legal, scrie  informatiademehedinti.ro.

“Conducerea Agentiei de Voiaj Euphoric Travel din Drobeta Turnu Severin, situata vis-a-vis de Autogara Drobeta, confirma ca o salariata a societatii a eliberat mai multe chitante, facturi si contracte false pentru achizitia de pachete turistice, cazul fiind acum in cercetarea politistilor din Severin. Totodata, dorim sa indemnam toti clientii sa se prezinte la punctul de lucru de la adresa mentionata pentru a verifica daca biletele de autocar, de avion sau pachetele turistice sunt inregistrate si rezervate in mod legal”, se arata in comunicatul de presa al Agentiei de Voiaj Euphoric Travel.

“Ofiteri specializati din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de delapidare si inselaciune ca urmare a plangerii depuse de administratorul unei agentii de turism”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, la Digi24.

Pana la aceasta ora au fost identificate cel putin 40 de persoane pagubite.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004840 (s)