News Flash:

Neurochirurgul Horia Ples, seful Sectiei Clinice Neurochirurgie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, gasit INCOMPATIBIL de ANI

24 Septembrie 2014
951 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6662 RON (+0.0044)
USD: 4.0240 RON (+0.0078)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Horia Ples seful Sectiei Clinice Neurochirurgie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara
Un numar de 29 de actuali si fosti manageri de spital, sefi de sectie si directori medicali, din Bucuresti si 12 judete, cei mai multi din Sibiu, au fost gasiti in incompatibilitate sau in conflict de interese, de Agentia Nationala de Integritate (ANI).
Pentru cele 29 de persoane, ANI a intocmit 38 de rapoarte, constatand fapte de incompatibilitate in 22 de cazuri (12 manageri de spital, un fost manager de spital, opt sefi de sectie si un fost director medical), incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala in 14 cazuri (doi manageri de spital, 11 sefi de sectie si un director medical) si incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa in doua cazuri (un manager de spital si un director medical).

Pe lista se afla si Horia Ples, seful Sectiei Clinice Neurochirurgie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara. 

Acesta a fost gasit in incompatibilitate si conflict de interese de natura penala. Potrivit ANI, el este in incompatibilitate din 1 martie 2011, intrucat exercita si functia de administrator al mai multor societati comerciale si al unei societati civile medicale. De asemenea, intrucat societatea civila medicala in cadrul careia atat Ples, cat si sotia acestuia detin calitatea de asociat, a stabilit relatii comerciale cu Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, Ples a incalcat si regimul juridic privind conflictul de interese in materie penala.

Iata si alti manageri de spital gasiti in incompatibilitate: 
Catalin Visean, manager al Spitalului de Boli Infectioase Ploiesti, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 1 decembrie 2010 - 30 aprilie 2012, intrucat a detinut simultan si functia de consilier pe probleme sociale in cadrul Biroului parlamentar al deputatului Sever Voinescu.
Gabriel Tintarescu, manager al Spitalului de Psihiatrie Voila din Campina, se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 1 noiembrie 2013, intrucat are si functia de manager de proiect in cadrul unei societati comerciale.
Constanta-Alina Filip, manager al Spitalului Orasenesc Sinaia, se afla in stare de incompatibilitate din 8 iulie 2010, intrucat detine si functia de administrator la doua societati comerciale.

Lidia Rajnoveanu, managerul Spitalului de Ortopedie si Traumatologie Azuga, se afla in stare de incompatibilitate incepand din 15 decembrie  2009, intrucat exrcita si functia de  medic in cadrul Spitalului Orasenesc Sinaia si, respectiv, in cadrul unei societati comerciale.
Victor Ivan, manager al Spitalului Municipal Turnu Magurele si fost consilier local in cadrul Consiliului Local Turnu Magurele (in perioada 29 ianuarie 2010 - 31 mai 2012), a fost gasit in incompatibilitate si conflict de interese de natura administrativa si penala. Ivan este in incompatibilitate incepand cu data de 21 mai 2012, intrucat exercita si functia de cenzor (din 1 august 2005) la o societate comerciala. El s-a aflat in stare de incompatibilitate si in perioada exercitarii mandatului de Consilier local in cadrul Consiliului local Turnu Magurele, intrucat Primaria Municipiului Turnu Magurele a avut relatii comerciale cu societatea comerciala in cadrul careia detine functia de cenzor. De asemenea, intrucat Spitalul Municipal Turnu Magurele a stabilit relatii comerciale cu societatea comerciala la care Ivan detine functia de cenzor, acesta a incalcat si regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa si penala, potrivit ANI.

Valentin Filip, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Alexandria, se afla in incompatibilitate din 23 mai 2012, intrucat exercita si functia de administrator al unei societati comerciale.
Gheorghe Dinca, manager al Spitalului Orasenesc Zimnicea, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 25 noiembrie 2010 - 19 februarie 2014, intrucat a exercitat simultan si calitatea de reprezentant al orasului Zimnicea in Adunarea Generala a Actionarilor la SC Apa Serv SA Alexandria.
Lista completa o gasiti pe Mediafax.ro

sibiu ani horia ples catalin visean gabriel tintarescu victor ivan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 35 queries | Mysql time :0.054629 (s)