News Flash:

Monica Iacob Ridzi a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava

4 Martie 2015
1526 Vizualizari | 1 Comentarii
Monica Iacob Ridzi a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost transferata, la cerere, din motive medicale, de la sectia din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, dupa un drum de 24 de ore, potrivit unor surse din Administratia Nationala Penitenciarelor.
Ridzi a plecat de la Cluj, luni seara, fiind transferata in baza unei solicitari personale de internare in spital, ea motivand ca sufera de mai multe boli si ca se simte rau.
Incepand de miercuri, ea va fi supusa investigatiilor medicale solicitate, potrivit surselor citate.
"Monica Iacob Ridzi a fost transferata nu in baza unei decizii a instantei, ci in baza unei solicitari personale de internare in spital, motivand ca sufera de mai multe boli si ca se simte rau. (...) Va fi consultata, i se va aplica tratamentul de care are nevoie, iar daca medicii vor decide, cel mai probabil, va fi adusa inapoi la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla", au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul penitenciarului clujean.
Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a cerut Penitenciarului Gherla stabilirea unui regim semideschis de executare a pedepsei, invocand faptul ca sufera de numeroase afectiuni medicale, printre care trombofilie si leuconeutropenie.

penitenciarului gherla
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005104 (s)