News Flash:

Momente foarte grele pentru Maria Buza si sotul ei. Dupa multe neintelegeri, discutii, interventia politiei, artista a decis sa spuna tot adevarul

21 Iunie 2017
3046 Vizualizari | 0 Comentarii
maria buza
Maria Buza si sotul ei, probleme cu restaurantul de la mare. Artista a explicat de ce s-a lovit din cauza unor neintelegeri cu proprietarul locatiei respective.

Maria Buza si partenerul ei de viata, George Patrascu, au fost invitati la emisiunea „Agentia VIP”, de la Antena Stars, unde au dezvaluit ca sunt intr-o situatie neplacuta din cauza restaurantului de la mare.
Maria Buza si sotul ei, probleme cu restaurantul de la mare. Au fost somati si au primit notificari
„Intotdeauna trebuie sa privesti cu umor si cu haz toate situatiile de genul acesta, ca altminteri o iei razna. Noi, de suprare ca nu ne-am ami inteles cu cine a trebuit pentru fosta locatie, am luat doua. Ce face omul de suparare.
Din pacate, lucrurile nu stateau foarte bine in locatia respectiva, de anul trecut. Noi i-am rugat pe cei in cauza sa se ocupe, sa fie totul in regula, ca in momentul in care incepem si venim sa ne desfasuram activitatea, sa fie toate lucrurile puse la punct. N-au fost in stare, ca atare noi ne-am vazut de treaba noastra , am incheiat socotelile, numai ca merge inca putintel cam greu”, a declarat Maria Buza, care a mentionat ca urmeaza un proces in acest caz.
„Noi am fost somati si am primit tot felul de notificari sa parasim locul ca suntem abuzivi. Si noi avem contract…M-am trezit cu politia care m-a intrebat ce caut acolo. Am explicat ca am contract”, a adaugat sotul vedetei, George Patrascu.

maria buza artista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006981 (s)