News Flash:

Gabriela Cristea nu s-a mai putut abtine! I-a dat azi replica Mariei Constantin: Ups! Ce lovitura

20 Iunie 2017
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi cristea

După ce Maria Constantin i-a transmis Gabrielei Cristea un mesaj, în urmă cu doar câteva zile, fosta soţie a lui Marcel Toader a reacţionat.


Maria Constantin i-a transmis Gabrielei Cristea că îi doreşte multă sănătate, prezentatoarea TV a avut şi ea o replică în cadrul unei ediţii a emisiunii pe care o moderează.

 

Gabriela Cristea a dorit să le ureze multă baftă tuturor elevilor care urmează să susţină Evaluarea Naţională, dar şi examenul de Bacalaureat.

De asemenea, toată lumea a considerat că mesajul Gabrielei Cristea e pentru toţi cei care au copii, dar şi pentru actuala soţie a lui Marcel Toader, care are un fiu rezultat dintr-o altă căsătorie. „Ce o fi, o fi! Baftă! (…).


Cei care au copii, să se ocupe de copiii lor, mai ales cei care sunt au terminat clasa a opta sau dau bacalaureatul“, a fost mesajul Gabrielei Cristea.

 

„Eu nu am nicio treabă, nu o cunosc, nu am văzut-o în viaţa mea, să-i dea Dumnezeu multă sănătate aşa cum doresc la toată lumea, inclusiv la cei care nu mă plac. Sănătate la toată lumea, dacă toată lumea e bine, şi eu sunt bine“, spunea Maria Constantin cu câteva zile în urmă.


maria constantin marcel toader gabrielei cristea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1092 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)