News Flash:

Modificari in traseele de circulatie ale tramvaielor 4 si 8

23 August 2014
609 Vizualizari | 0 Comentarii
Efectuarea unor lucrari la calea de circulatie a tramvaielor modifica traseul tramvaielor 4 si 8. De asemenea, autobuzul 21 va avea traseul prelungit, iar din 25 august se introduce o noua linie de autobuz, 8 barat.

Regia Autonoma de Transport Timisoara anunta ca, incepand cu data de 25 august, datorita lucrarilor de refacere a macazului existent la intersectia strazilor Stefan cel Mare si 1 Decembrie 1918, va avea loc modificarea circulatiei mijloacelor de transport in comun din zona.
Traseele liniilor de tramvai 4 si 8 care circula din Piata Balcescu vor fi deviate pe traseul: strada Independentei – strada Drobeta – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Iosif Bulbuca si retur. Traseul liniei 21 de autobuze va fi prelungit pana la Piata Domasneanu.
Pentru a acoperi necesitatea de transport in comun din zona, R.A.T.T. infiinteaza, incepand tot cu 25 august, o noua linie de autobuz cu denumirea 8 barat, care va avea urmatorul traseu: Piata Nicolae Balcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Johann Guttenberg – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazu – Piata Nicolae Balcescu, scrie Tion.ro.
In afara de statiile existente de pe noul traseu se vor infiinta urmatoarele statii noi: dupa intersectia dintre strazile 1 Decembrie 1918 si Johann Guttenberg; dupa intersectia bulevardului Eroilor cu strada Daliei; dupa intersectia bulevardului Eroilor cu aleea F.C. Ripensia; pe bulevardul Victor Babes; Piata Balcescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0904 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017481 (s)