News Flash:

Ministrul de Interne a cerut inspectorului general al Jandarmeriei un raport complet cu privire la evenimentele din Piata Victoriei

23 Octombrie 2016
960 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarm00
Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a solicitat inspectorului general al Jandarmeriei Romane un raport complet cu privire la evenimentele din Piata Victoriei, informeaza MAI.
"Ministrul Afacerilor Interne, domnul Ioan-Dragos Tudorache, a solicitat inspectorului general al Jandarmeriei Romane un raport complet cu privire la evenimentele din Piata Victoriei, care au condus la retinerea celor cinci participanti. Ministrul Afacerilor Interne a precizat ca nu va ezita sa ia masuri in situatia in care au fost savarsite abuzuri in timpul interventiei jandarmilor", se arata intr-un comunicat al MAI, transmis sambata AGERPRES.
Potrivit sursei citate, jandarmii au primit dispozitie sa nu intervina in derularea manifestatiei din Piata Universitatii, decat pentru a asigura protectia participantilor si fluidizarea traficului din zona.
Sambata, Platforma Unionista Actiunea 2012 a organizat, in Capitala, marsul "Lupta pentru Basarabia", prin care se cere politicienilor asumarea ca proiect de tara a unirii Romaniei cu Republica Moldova.
Potrivit Jandarmeriei, manifestarea era autorizata astfel: intre orele 14,00 si 17,30 mars pe traseul Hanul lui Manuc-Piata Universitatii-Piata Romana-Piata Victoriei iar intre orele 17,30 si 18,00 pentru sustinerea de alocutiuni in Piata Victoriei.
Cinci dintre participantii la mars au fost retinuti de jandarmi si dusi la sectia de politie. Potrivit Jandarmeriei, acestia ar fi incercat sa forteze cordonul de jandarmi.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005877 (s)