News Flash:

Trafic feroviar BLOCAT! S-au gasit cateva PROIECTILE

20 Octombrie 2016
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
Astazi, 20 octombrie, in jurul orei 10.20, Inspectoratul pentru Situatiide Urgenta CptDumitru Croitoru” al judetului Sibiu a fost anuntat, prin Serviciul unic de urgenta 112, despre descoperirea unorelemente de munitie, in zona localitatii Copsa Mica, la cativa metri distanta de zona in care, in data de 18 octombrie a.c., au fost gasite trei bombe de aviatie.

Elementele de munitie au fost descoperite de catre muncitorii care efectueaza sapaturi in zona caii ferate.

Au fost descoperite patru proiectile de aviatie, insa pirotehnicienii din cadrul ISU Sibiu intervin in continuare pentru cercetarea zonei de munitia ramasa neexplodata, cel mai probabil provenita din timpul conflictelor armate, ridicarea in conditii de siguranta, transportul si distrugerea ulterioara a acesteia. Avand in vedere ca misiunea se desfasoara in apropierea caii ferate, circulatia feroviara a fost intrerupta, urmand sa fie reluata dupa ridicarea munitiei.
Datorita interventiei ISU Sibiu de eliminare a elementelor de munitie din data de 18 octombrie, trenurile care circula pe magistrala 300 au avut intarzieri de 90 – 100 minute.

de urgenta cpt dumitru croitoru judetului sibiu elemente munitie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008817 (s)