News Flash:

Microbuz cu pasageri implicat intr-un accident in apropiere de Petrosani

21 Noiembrie 2017
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21

Trei persoane au fost ranite luni dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie care a avut loc pe DN 66, in zona Pestera Bolii, la intrare in Petrosani, in urma unei tamponari dintre un autoturism si microbuz cu opt pasageri la bord, victimele fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale

"Victimele prezinta leziuni care nu le pun viata in pericol", a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu. 

Soferul si un pasager din autoturism, doi tineri de 19 si 20 de ani, au fost transportati cu ambulantele la Unitatea de Primire Urgente (UPU) din Petrosani. Cea de-a treia victima, o femeie care se afla in microbuz, prezinta un traumatism in zona nasului si a refuzat sa fie transportata la spital. 

"Accidentul a fost provocat de soferul autoturismului, care a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde a acrosat microbuzul", a aratat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Laura Nastase. 

Politistii au intocmit un dosar penal in cauza, soferul vinovat de producerea accidentului fiind cercetat pentru vatamare corporala din culpa. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004647 (s)