News Flash:

Medicii au luat apa in gura! Medicamentul cu care trata chiar si Hipocrate!

20 Octombrie 2017
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
rodia

Rodia este un medicament minune. Are un șir mare de beneficii, însă noi nu le cunoaștem. Noi ne-am obișnuit să consumăm doar semințele fără a ști care sunt și proprietățile cojii de rodie. În acest articol vă dezvăluim toate secretele acesteia.

Beneficiile cojii de rodie

1. Ceaiul din coji de rodie tratează în 5 ore orice urme de dizenterie, salmonelă, febră tifoidă, holeră, apendicită acută (necesitatea intervenției chirurgicale decade).

2. De asemenea, tratează într-o săptămână ulcerul de stomac, ulcerul intestinului subțire, colita – proces inflamator în intestinul gros, disbacterioza.

Iată rețeta minune din coji de rodie.

Raportul de coji de rodie uscată și apă fierbinte este de 1:20.

Puneți într-un vas încălzit 10-12 g de coji de rodie și turnați peste ele 200 ml de apă fierbinte. O altă modalitate: turnați într-un vas emailat 200 ml apă rece, puneți 10-12 g de coji de rodie și încălziți-o până la punctul de fierbere. Acoperiți vasul cu un capac sau cu hârtie pliată în 4 straturi. Lăsați să se infuzeze 25-30 de minute, apoi este gata pentru a fi consumat.

De îndată ce ați turnat peste coji apa fierbinte, tratamentul a început, iar în timp ce se infuzează ceaiul persoana bolnavă trebuie să fie lângă acel vas.

Prepararea infuziei este la fel pentru toate afecțiunile.

I. Pentru tratarea în 5 ore a: dizenteriei, salmonelei, febrei tifoide, holerei, apendicitei acute, utilizați infuzia astfel. 

– După infuzarea de 25-30 de minute consumați aproximativ jumătate din cantitatea de lichid. Nu strecurați licoarea, infuzarea continuă. Acoperiți vasul cu capac, dacă peste 10 minute v-ați simțit sănătos, înseamnă că a fost o simplă disfuncție a stomacului (diaree) și a fost tratată complet. Puteți pleca în călătorie fără a vă fie frică de diaree sau constipație.

– Dacă peste 10 minute nu vă veți simți sănătos înseamnă că aveți sau dizenterie, sau salmonela, sau febră tifoidă, sau holeră. Trebuie să rămâneți acasă și să consumați restul infuziei peste 3 ore. Procesul de tratare durează 3 ore (cu infuzare 3.5 ore), iar însănătoșirea va fi peste 5 ore de la începutul tratamentului.

II. Pentru tratarea timp de săptămână a: ulcerului de stomac, ulcerului intestinului subțire, colitei, disbacteriozei, infuzia de coji de rodie se administrează astfel.

– După infuzare începeți să consumați băutura. Administrați în timpul zilei aproximativ jumătate din infuzie (90-100 ml) în 4 reprize în cantități egale la intervale  aproximativ egale, adică câte aproximativ 20-25 ml o dată. Se bea pe stomacul gol, prima repriză este dimineața, după somn, iar a 4-a pe noapte, înainte de somn.

– Infuzia se bea peste o zi, adică în zilele săptămânii 1, 3, 5, 7 se consumă băutura, iar în zilele 2, 4, 6 nu se bea.

– Acest lucru este suficient pentru tratarea completă. Dacă cineva vrea să continue tratamentul, de exemplu, pentru ulcer de stomac, atunci puteți repeta această cură doar peste o săptămână.

– Nu consumați alcool în timpul tratamentului, în special în zilele de consum a infuziei.

– Esența acestui tratament constă în faptul că în sistemul digestiv se distrug permanent toate bacteriile dăunătoare (cele benefice rămân), iar locurile afectate se colonizează de către bacteriile folositoare organismului.

– Mai mult, se cunoaște că Hipocrate trata cu această infuzie rănile adânci. Pe rană se aplică o bucată de pânză de bumbac înmuiată în infuzia de coji de rodie. Această bucată de pânză se menține umedă până la vindecarea rănii. perfect-ask.ro


rodia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005361 (s)